neispunjena želja

Ususret velikom koncertu Rišpetovci otkrili za kojim duetom najviše žale: ''Rekao je 'alo, pošalji pisme, vidit ću šta ćemo napraviti''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Rišpet - 5 Klapa Rišpet - 3 Klapa Rišpet - 6 Klapa Rišpet - 4 Klapa Rišpet - 2 Klapa Rišpet - 1 Klapa Rišpet - 6 Klapa Rišpet - 5 Klapa Rišpet - 7 Klapa Rišpet - 4 +19 Klapa Rišpet - 3 Galerija

Slavuji iz Rišpeta će ovog petka, na Dan žena, održati velik koncert na splitskim Gripama. Tim povodom naš Gordan Vasilj se družio s njima te su mu, među ostalim, za In magazin otkrili što im je rekao Mate Mišo Kovač, koja suradnja će im ostati neispunjena želja i kakva je njihova poveznica s Alkom Vuicom.

Prošlo je punih 37 godina otkad je Ivo Amulić s legendarnom grupom Tutti frutti održao nezaboravan koncert na rasprodanim Gripama.

''To neću nikad zaboraviti. A da to što upečatljivije doživim popeo sam se na svoju zgradu uoči samog koncerta i gledao rijeke ljudi kako se slijevaju na moj koncert. Što da vam kažem, što se sve rojilo u glavi malome Ivi tada.'', priča Ivo. 

A u ponovni pohod na kultnu splitsku dvoranu ide ovog petka, na Dan žena sa svojim Rišpetom, čiji je prvi glas već 12 godina. S dalmatinskim slavujima, kako im govore, proživljava drugu mladost.

''A kako neće biti sretan kad je prvu pjesmu snimao odmah s legendarnim Matom Mišom Kovačom, koji je rekao 'vi pjevate samo hitove, niste p....ska klapa', zamisli.'', prisjetio se Pero Kozomara. 

Jedan duet će im ipak ostati neispunjena želja.

''Jedino što mi je žao, a već je bilo dogovoreno, u Frankfurtu kad smo bili na koncertu već smo razgovarali s Oliverom. Poslali smo mu na mail nekoliko pjesama. Rekao je 'alo, pošalji pisme, vidit ću šta ćemo napraviti'. I nažalost, to će mi biti jedna mala rana cijeli život.'', priča Ivo. 

Iako su prije četiri godine napunili Spaladium Arenu, osnivač Rišpeta Pero Kozomara nam je otkrio da su im mnogi govorili da za Gripe ipak treba ''imati muda.''

''Znači da imamo muda, dovoljno smo ludi. Usudili smo se raditi Gripe, zašto ne? Doma, nakon četiri godine, skupilo se stvarno puno lijepih pisama. Mislim da će stvarno biti lijepo, imam jednu pozitivnu emociju.'', govori Pero Kozomara. 

Na pozornici će im se te večeri pridružiti i njihova draga gošća, glazbena diva Zorica Kondža.

''Ja joj se ovim putem zahvaljujem što se odazvala, što će doć', to mi je jako drago. Mi smo veliki prijatelji, kućni prijatelji i kumovi. Zna se tko je Zorica Kondža, ona je prvi glas u Hrvatskoj, tako da obogatit će ovaj program samo tako.'', priča Pero Kozomara. 

Pjevačica Zorina pratećeg benda je upravo Ivina supruga Sandra, s kojom je u srpnju 2020. dobio kćer Dinu.

''Moja žena je moj najbolji kritičar. Znala je ona koju našu pjesmu i pokopat u početku, 'ono pa nije mi baš'. Mislim da je to bilo sa ''Šta mi ljube oćeš kazat''. Navikla je na one lagane pjesme i kad je došla ta, bilo joj je kao 'šta je sad ovo?' Ali sad je ona pjeva, i mala pjeva tu pismu, tako da sve je sjelo na svoje mjesto.'', priča Ivo.

Ovi markantni i kršni Splićani, koje veže' 30 godina prijateljstva, ne kriju svoju romantičnu stranu.

''Pa naravno počastim uvijek svoju suprugu i za Valentinovo i za Dan žena i neovisno o tim datumima moraš biti dobar doma i pridati pažnju svome partneru.'', govori Pero Kozomara. 

''Ja sam uvijek dobar. Svaki dan sam joj dobar, tako da je meni svaki dan i Valentinovo i Dan žena'', dodao je Ivo Amulić. 

A koliko se dobro snalazi sa ženama, Ivo je pokazao i dolaskom u žensku teretanu, gdje je gostovao kao zamjenski trener.

''Ma mene su oni izludili. To nije moja zona komfora bila, ali ja mislim da smo to uspjeli dobro napravit. Sve za karte'', rekao je Ivo Amulić. 

Osim na velik koncert u rodnom gradu, Rišpetovci su fokusirani i na nove pjesme. Na Perinu glazbu, tekstove je prvi put za njih napisala Alka Vuica.

''Alka je napravila dva prekrasna teksta. S jednim ćemo izaći vani pred ljeto, jedna vesela, brza pjesma, a s drugom, baladom ćemo zatvoriti naš album koji će izaći krajem rujna. Ovim putem je pozdravljamo, Alka, bog.'', rekla je Alka Vuica. 

Ova suradnja se nestrpljivo očekuje među mnogobrojnim Rišpetovim obožavateljicama, koje će za Dan žena dobiti najbolji poklon, njihov koncert na Gripama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 +25 Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Celebrity Kate Middleton pojavila se u javnosti prvi put nakon operacije zbog koje je nestala, uz nju je bila jedna od najvažnijih osoba!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June Leonie June Leonie June +27 Leonie June Celebrity Nogometaš Hajduka i njegova atraktivna djevojka postali roditelji, stigla im je djevojčica kojoj su odabrali zanimljivo ime

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene