Ostvarila joj se želja!

Upoznajte Laru Obad, najmlađu članicu serije Kumovi koju uskoro gledamo na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lara Obad - 1 In Magazin: Lara Obad - 5 In Magazin: Lara Obad - 3 In Magazin: Lara Obad - 4 In Magazin: Lara Obad - 2 +0 In Magazin: Lara Obad - 6 Galerija

U idućim minutama upoznat ćete 11- godišnju Laru Obad, najmlađu članicu serije Kumovi. Svojem prvom velikom projektu neizmjerno se veseli, a jednako uzbuđeni su i njezini stariji kolege Mirna Mihelčić i Lovre Kondža. Po čemu su slični sa svojim likovima podijelili su sekipom In magazina!

Sa samo 11 godina Lara Obad najmlađa je članica televizijske ekipe serije Kumovi.

''Ovo tu je meni zapravo prvi veliki projekt sa snimanjem i oduvijek sam željela da mi se ovako nešto dogodi'', kaže. 

Pogledaj i ovo Vladimir Tintor i Olga Pakalović "I kad nisam u Zaglavama..." Aljoša iz Kumova misli na svoju Vesnu i dok ne snimaju seriju, pogledajte što ga je podsjetilo na nju!

A i najmlađa je članica obitelji Macan.

''Moja televizijska obitelj je baš dobra, svi su jako simpatični, dobri su prema meni i stvarno mi se sviđaju. Moj lik se zove Pere Macan i ona je u jednoj seljačkoj obitelji, ona je mala kamatarka i voli ucjenjivati i zaraditi pare gdje god stigne. Sviđa mi se Pere, dosta sam slična njoj, ja nemam stariju sestru ali imam starijeg brata'', kaže. 

Njezinu stariju sestru u seriji utjelovit će glumica Mirna Mihelčić.

''Moja uloga j dosta drugačija od mog privatnog karaktera jer Matija je jako smirena, staložena, povučena na neki način, zaljubljena u tog nekog dečka u kojeg ne bi treba bit. Ja baš i nisam takva, tako da mi je bilo jako zabavno igrati i istraživati tu moju Matiju.

'Prvi puta u ovakvom projektu vidjet ćemo i Lovru Kondžu. Ovaj mladi glumac kaže kako je oduvijek radio neke skečeve, no prije glume godinu je dana studirao računarstvo. A u seriji Kumovi gledat ćemo ga kao člana obitelji Akrap, točnije Martina. 

''Obitelj Akrap je čudnovata, Martin je, ne znam kad sam vidio prvu put o čemu se radi, kakav je Martin bio mi je dosta sličan privatno u nekim stvarima, ne mogu reći da je dosta, ali ja sam inače otok kraj Sinja, ovo su Zaglave kraj Sinja, tako da mi je podneblje dosta slično i svakog od likova mogu reći da poznajem u privatnom životu'', priča Lovre Kondža. 

U mjestu su često znali pitati kad će ga vidjeti na televiziji. A osim podneblja i ljudi, još mu je jedna stvar slična s Martinom.

''Mamin je miljenik, sestra je tatina, Martin je mamin. Mislim da je tako pa može se reći i u stvarnom životu većinski da je sin uvijek mamin miljenik. Meni svi kažu da sam ja mamin miljenik od braće i sestara mojih, tako da i tu sam se prepoznao'', kaže Lovre. 

Mjesto suprotstavljena na dva suprotna tabora, rivali, sumještani, kumovi - to je samo dio onoga što nas očekuje.

''Ja sam jako uzbuđena, ovo je jedan od mojih prvih projekata, ustvari drugi ozbiljni projekat, tako da jako sam uzbuđena, jako sam sretna što sam tu i što imam priliku raditi na ovako velikom projektu'', priča Mirna.

Pregršt emocija, strast i uzbudljiva radnja ono je što nas očekuje iz epizode u epizodu, stoga ne propustite Kumove uskoro na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene