Na sve strane

Glumca naše hit-serije gledamo i u ''Plesu sa zvijezdama'', a u showu se natječe i njegova djevojka: ''Pa jako je to neobično zapravo...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić i Gabriela Pilića Marko Petrić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić +5 Marko Petrić, Gabriela Pilić Galerija

Spoj glume i plesa je, čini se, vrlo dobra kombinacija. Dokazuje to nekoliko plesnih parova koji nas iz nedjelje u nedjelju očaravaju u Plesu sa zvijezdama. Glumca Marka Petrića trenutačno možemo vidjeti i u hit seriji Kumovi. Sve se može kad se hoće. Na trening Marka i Gabriele vodi vas ekipa In magazina!

Ususret novoj emisiji, pripreme koreografija u punom su jeku. Od parova se očekuje stepenica više, a ovog puta i tema je nešto drugačija:

Pogledaj i ovo Gabriela Pilić "Isusek dragi, Gabi!" Seksi Gabriela raspametila sve u haljini ispod koje se čini da ne nosi ništa: "Ljestvica je visoko podignuta. Ovo je nedostižno!"

''Samo ljubav, tema je samo ljubav i čeka nas pregršt ljubavi i iznenađenja'', govori glumac Marko Petrić. 

U ovakvom showu pleše se jednom u životu, kaže Marko, a znanje koje dobiva od neprocjenjive je vrijednosti:

''Imao sam stvarno teških uloga, s kojima sam se mučio više nego s bečkim valcerom prošli tjedan, ali tjedan prije recimo rumba me izmučila toliko zbog toga što je tehnički zahtjevna nego toliko uloga, tako da je onak.Vidim da mi tijelo jednostavno prihvaća sve lakše i lakše te upute, Gabi ne misli to..''. priča Marko. 

''Marko je odličan učenik, baš lijepo posluša kao u školi. Ne doživljavam ga više kao početnika, doživljavam ga kao plesača i svog partnera'', kaže Gabriela. 

Ruku na srce, Marko i Gabriela na samom su vrhu prema ocjenama žirija. Na vrhu postaje tijesno, pa su i kritike i pohvale važne:

''Važne su mi ocjene žirija jer mi je to vrednovanje našeg rada, ne možemo mi baš ostati tu ravnodušni, kad je nešto nas malo tu pogodilo, ili neki komentar ili nešto, bitno nam je i mislim da dosta mišljenje žirija i ocjene utječu na publiku'', kaže Gabriela. 

A spoj glume i plesa je, čini se, vrlo dobra kombinacija. Dokazuje to nekoliko plesnih parova:

''Poznat nam je preformans, zbog toga što smo izloženi jako često, ta komponenata koja je ogromna ljudima koji nisu nastupali u bilo kojem smislu nam je nešto jednostavnije, a s druge strane imamo predmet koji se zove pokret na akademiji. Tamo se ipak na neki način naučimo služit svojim tijelom'', priča Marko. 

Iako mu je u showu, među ostalim, konkurencija i djevojka – plesačica Tina Walme, Marko partnericu ne bi mijenjao.

''Pa jako je to neobično zapravo, zbog toga što ti osobu s kojom si u vezi ne gledaš kao konkurenciju, mi smo stvarno podrška jedni drugima'', kaže. 

A ovog tjedna mladi glumac posve je preuzeo televizijski prostor. Dok čekamo plesne minute, Marka gledamo u seriji ''Kumovi''. Konobar Roko za njega ima veliko značenje:

''To je na neki način moj omaž mom vremenu u Splitu, u kojem sam proveo stvarno 9 godina i jako puno sam naučio i o Splitu, i o ljudima u Splitu i samom govoru i imao sam priliku igrati na splitskom'', kaže. 

I dok ovaj mladi talentirani glumac tek čeka neke nove uloge, njegova mentorica Gabriela, natjecateljski dio karijere potpuno je ostavila iza sebe. Njezin partner Ištvan Varga nastavio je svoju karijeru u Rusiji:

''Onda je to tako mic po mic ostalo na tome da ne tražim partnera, ne vraćam se natjecanju i da sve više radim kao trener i instruktor.
Nisam bila više tako mlada i tako zagrižena za to da idem u tom smjeru, i tako se razvuklo, haje da tu završim faks pa privatni život, pa pustiš korjenje i počeo mi se sviđati moj život'', kaže Gabriela. 

A nama se sviđa ono što Gabriela priprema na plesnom podiju uz Marka svake nedjelje! Ljubav na plesni način čeka nas za nekoliko dana!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene