najljepše je u moru biti gol!

Poznate Hrvatice o skidanju u bikini i nudizmu: ''Jako mi nedostaje to što se ne mogu kupati gola!''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela - 1 Petra Kurtela - 1 Petra Kurtela - 3 Petra Kurtela, glumica Petra Kurtela - 2 Petra Kurtela - 3 Petra Kurtela - 4 Maja Drobnjaković i Petra Kurtela - 1 Mila Elegović Mila Elegović +5 Lucija Lugomer - 2 Galerija

Sezona kupaćih kostima je počela, a mnogima pojavljivanje u javnosti u toj oskudnoj odjevnoj kombinaciji zadaje glavobolju. Kako se nose sa skidanjem u bikini, upitali smo slavne Hrvatice. Jesu li višak kilograma, celulit i blijeda put zvijezdama noćna mora ili se na plaži u sićušnim kostimima osjećaju slobodno i nesputano, poznate su dame otkrile našem Davoru Gariću za In magazin.

Nives, Lidija ili Snježana u sićušne bikinije uskaču lako, no mnogim je damama prvo skidanje u kupaći kostim u javnosti težak zadatak.

''Nemam taj problem jer ljudska tijela su ljudska tijela, svih gabarita, svih veličina, i ako si ti sretan sa svojim, onda je to super'', smatra Mila Elegović. 

''Jako sam bila tužna što sam mršava u tim nekim godinama, 16, 17... to je bilo skinut se u badić drama...a sad sam luda za badićima, ono kako su žene za cipelama i torbicama, ja bih kupila sve badiće i onda sam uvijek nezadavoljna'', priča Petra Kurtela. 

''Ja se nekako najbolje osjećam kad sam ja u badiću, kad sam ja na plaži i gdje nitko nije savršen gdje ogolimo svoje tijelo donekle, pogled ide lijevo, pogled ide desno, i onda shvatiš ma tko ga šiša, tako sam nebitna, samo sam jedna od vas'', rekla je Lucija Lugomer. 

Severina podjednako voli jednodjelne i dvodjelne, dok je Žanamari strastvena obožavateljica bikinija koji mašti ne ostavljaju previše prostora.

''Uglavnom imam omiljene koje koristim već po desetak godina i sad se to već lagano pretvorilo u žvake'', izjavila je Nikolina Pišek. 

''Biram klasične kostime jer moje tijelo zahtjeva jednostavnost. Današnje mlade djevojke imaju te sulude dizajne i to je meni sve zanimljivo za vidjet, ali ja volim eleganciju. Volim je u životu, volim je i na plaži'', govori Mila Elegović. 

''Nisam baš netko tko tjera modu i s kupaćim kostimima, mislim da je bitno ono što je u kupaćem kostimu, a kupaći kostim ti može vrlo malo pomoć u ostavljanju dojma. Tako da mi je to zapravo najmanje bitno. Super je kad može i bez njega'', govori Nikolina. 

''Jako mi nedostaje to što se ne mogu kupati gola, biti nudista jer najljepše je kupati se gol, ali od kad sam ušla u javni svijet, onda sam rekla ''nema šanse'' jer uvijek netko vreba iz neke šumice pa imaš naslovne strane sljedećih 30 godina jer svi se vraćaju na to, tako da je meni žao što s ne mogu onako gola baciti u more'', priznala je Mila Elegović. 

''Nikad! Nudistička plaža nikad jer niti volim sebe ogoliti do kraja pred ljudima ili osobom koja mi ništa ne znači, a bogami mislim da bi mi netko trebao platiti da gledam tuđa spolovila...'', zaključila je Borna Kotromanić. 

A što ako nas ljeto uhvati nespremne pa u kostim treba ugurati i pokoji kilogram viška?

''Voljela sam se i kad sam imala 20 kila više i sad bez tih kila, onda ti je tak svejedno. Žene imamo toliko puno samokritike, a hodamo pored muškarca koji se ni ne gleda u ogledalo.'', smatra Anđa Marić. 

''Kako sam starija, tako ja vidim nešto se čudno događa...wow...znaš, ja sam glumica, onda je to meni kao da sam kostim dobila pa da vidim tko sam ja sad s ovim tijelom i ovim kupaćim...Ja ti nemam s tim kompleks, nikad nisam imala, stvarno, šta me briga, ajde.'', kaže Ana Vilenica. 

''Meni su svi najljepši kad su tako opušteni u tom ljetnom izdanju, ja više nikakve mane ne vidim, vidim samo tu neku slobodu, zapravo ljudi su mi najljepši u badićima!'', zaključila je Petra Kurtela. 

Eto, čuli ste. Prvom prilikom uskočite u svoj omiljeni kupaći kostim i ako u ijednom trenutku bude neugodno sjetite se ovih riječi:

''Mislim da s godinama sve više shvaćamo da je potpuno svejedno, da se ne more ne ide radi tuđih pogleda, nego radi kupanja i uživanja i na kraju dana nikad nećeš pamtit godišnji po tome tko te gledao, kako si ti izgledao nego koliko ti je bilo lijepo...eto jako mudro! Vrlo!'', zaključila je Andrea Andrassy. 

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene