inMagazin

Severina i Saša Matić oduševili publiku na Rujanfestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Jelene Rozge, Mejaša, Crvene jabuke te Plavog orkestra, jučer su se na pozornici Rujanfesta našli Severina i Saša Matić.

Severinin videospot za pjesmu 'Uno Momento' pogledalo je više od 20 milijuna ljudi, stoga nečudi što je publika u jedan glas, zajedno s trubačima, znala svaku riječ njezina hita.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Severina i Saša Matić najavili su i duet.

Popularna Seve opet pokazala zašto je kraljica domaće estrade!

Za najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg Rujanfesta, tražilo se mjesto više, a za takvu pomamu objašnjenja nema ni sama pjevačica. Prije prvih nastupa od kojih je proslo 20 godina, tresla ju je trema. Tijekom godina rituali opuštanja su se mijenjali, a danas postoji samo jedan:'Imam nešto što napravim kući prije nego šta odem, poljubim sina i to mi je dosta. Najbolji ritual!, otkrila je Seve. 

Severina je sinoć potpuno preuzela glavnu pozornicu Rujanfesta. Njezin najnoviji hit ''Uno momento'' na intrenetu je imao više od 20 milijuna pogleda. Pjevaju ga i mladi i stari.

'Uvijek mi je lijepo vidjeti majku s djetetom, i s bakom, još s cijelom užom i širom familijom, super je kad postanete pjevač ne samo za klince nego za cijelu obitelj', objasnila je Severina.

Sve o tome kako je bilo na najiščekivanijem koncertu, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene