"Smiješan je"

Severina nam nostalgično otkrila: "Meni je srce ovdje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je ovih dana boravila u svom rodnom gradu.

Severina nam je povjerila zašto sve češće dolazi u Split, kakvi su joj planovi te čime bi Splićane mogao iznenaditi njezin sinčić Aleksandar. Kada dođe u Split nastane opća pomutnja. A Severinu se sve češće može vidjeti u Dalmatinskoj metropoli. Pjevačica kaže kako razlog njezinim sve češćim dolascima nisu vezani uz pristigle tople dane.

"Svaki put kad se spuštam dolje, ja sam svoj na svome, nije samo zbog ljeta, meni je srce ovdje, a sve drugo mi je negdje drugdje", kaže Severina. A ljeto će kao i godinama unazad biti spoj posla i odmora s obitelji. No ovoga puta ima poseban zadatak - naučiti sina Aleksandra što više dalmatinskih riječi.

"Zna ključne, ali priča mi malo kao purger, moramo vidjet kako ćemo to ispravit, ali dobro on priča i hvata sve, sluhista je - smiješan je", dodaje Severina kroz smijeh.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''



Severina se nedavno vratila iz Sjedinjenih država, u kojima je održala dva koncerta i tako si ostvarila nešto o čemu je dugo sanjala:

"Chicago je bio zaista odličan koncert, Las Vegas isto neočekivano. Nismo imali ništa vremena za ovo poslije, ali dobro to i nije bilo važno, bitno je da su koncerti bili dobri. Oni već razgovaraju u drugim gradovima tako da ćemo vjerojatno ići ponovno na jesen", kaže Severina.

A to znači pune ruke posla i za dizajnericu Matiju Vujicu koja se brine o Severininom stylingu. Pjevačica priznaje od kad je tog prijateljstva, iglu i konac nije primila u ruke.



"Sva sreća imam Matiju i Aleksandru Dojčinović koje mi sve to porube. Matija mi onako i moje stvari privatno krpa i šiva tako da nemam potrebe. Mislim da one to ipak znaju puno bolje", dodaje Seve.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene