Dramatični dolazak

Šesto mu se dijete skoro rodilo u autu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Celebrity Baby boom u Splitu! Poznati enigmat, putopisac i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Robert Pauletić, šesti put postao je otac. Tko još od poznatih Splićana očekuje prinovu? Imamo odgovor!

Mali Ivano Pauletić izabrao se roditi u znaku boksa, u dramatičnim okolnostima. Tata Robert je upravo, u svojstvu predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, trebao otvoriti Prvenstvo Hrvatske u boksu u Zadru. Dvorana na Višnjiku, bila je prepuna, na prvenstvo su došli najviši uglednici Zadra i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Taman sam išao ući u ring otvoriti prvenstvo kad zvoni telefon, javlja žena da su joj počeli trudovi. Ostavio sam sve. Gradonačelnik je otvorio prvenstvo umjesto mene, a ja sam sjeo u auto i još sam od panike usput ogrebao vrata od jednog momka na parkingu i jurio prema Splitu', sjeća se Robert Pauletić.

'Mali se brzo rodio, čak je postojala mogućnost da se rodi i u autu, koliko je brzo žena rodila. Vozio ju je njezin brat, koji je isto bio u panici, ali došao sam 45 minuta nakon toga, sve je bilo u redu. Vidio sam maloga i ženu, sve je bilo super', priča Robert koji je dočekao lijepog dječačića.

'Mia je već peti dan nakon poroda izašla na piće s prijateljicama, povela je i kćerkicu Polu. Prije su joj, kroz šalu, rekle da treba dati neki dokaz da je rodila, jer joj se na liniji zbilja ništa ne primjećuje', hvali se poznati avanturist svojom suprugom, a okupiran je i obavezama u boksačkom savezu.

Baby boom u Splitu

Svestrani Robert je dosad objavio 4 putopisne knjige, Nepal, Brazil, Himalaju i Led, koje su sve došle na visoka mjesta top lista publicistike. Uređuje svoje enigmatske magazine, vodi Boksački savez, a uz to još i piše pjesme. Najnoviji uradak namijenio je klapi Rišpet.

'Napisao sam pjesmu za ovogodišnji Splitski festival. Kompozitor je Pero Kozomara, a pisma se zove 'Ćaća'. Radi se o sinu koji dolazi u dvor svoga djetinjstva i sjeća se pokojnog oca. Dosta emotivna pjesma, išle su mi suze dok sam je pisao pa sam sad shvatio Gibonnija koji kaže da plače dok piše svoje pjesme. Pero kaže da će biti veliki hit, a ja bih više vjerovao njegovoj ženi Dijani, jer ona ima bolji nos za te stvari', priča Pauletić.

Pauletić je predvodnik celebrity baby booma u Splitu. Podsjetimo, poznata dizajnerica i supruga bivšeg nogometaša Dinamo Kijeva, Monika Sablić je prije mjesec dana na svijet donijela drugo dijete, sina Andreja. Baš kao i njezin bivši suprug Igor Štimac, i Suzana Žunić čeka prinovu. Svog četvrtog nasljednika početkom prosinca rodit će bivšem košarkaškom reprezentativcu Damiru Milačiću, a splitski poduzetnik Joško Svaguša na ljeto će pak postati otac blizanaca muškog spola. Čestitamo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene