Tura za fanove

Strogo ZABRANJEN pristup čuvenim stepenicama - Evo i zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S obzirom na to da se kod nas snima nekoliko izuzetno poznatih inozemnih serijala, u Velikoj jabuci smo pronašli dobar primjer kako na tome zaraditi.

Iduća priča vodi vas u New York i uz to što je zabavna, mala je lekcija iz ekonomije. Krenuli smo na turističku turu koja nas je provela lokacijama na kojima je snimana kultna serija Sex i grad.

Pogledaj i ovo Kim Cattrall - 10 Potpuno iznenađenje! Otkriveni detalji povrataka zvijezde serije ''Seks i grad'', njezine slavne kolegice nisu ni znale što je isplanirano

Prije 15 godina emitirana je prva epizoda kultne serije 'Seks i grad'!

Ogorčena brojnim posjetiteljima koji svakodnevno pristižu, vlasnica kuće strogo je zabranila pristup čuvenim stepenicama. Serija je većinom snimana u stajliš West Villageu gdje živi većina svjetski poznatih zvijezda poput Hugha Jackmana i Katie Holmes. Naravno, tu je i dom glavne junakinje serije Sarah Jessice Parker.

Serija je imala izuzetan utjecaj na modne krugove. Proslavila je niz dizajnera i stilista pa ne čudi što je u sklopu ture neizbježna stanica Bryant Park - mjesto gdje se u vrijeme snimanja serije održavao New York Fashion Week. Upravo tu snimljena je scena u kojoj Carrie pada na pisti.

Svijet je očigledno dobio neke nove stilske ikone, no to ne sprječava Njujorčane da još uvijek zarađuju na slavi Sex i grada i njegovoj stilskoj divi Carrie. Nadamo se da ćemo slične ture s nekim drugim junacima uskoro moći snimiti i u Hrvatskoj. Pogledajte kako je bilo u New Yorku u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene