''Teško je to naći...''

Mark Bagarić progovorio o budućoj supruzi i djeci: ''Romantična sam duša, što Bog da, bit će''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić - 2 Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić - 4 Mark Bagarić - 5 Mark Bagarić - 6 Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić +6 Mark Bagarić Galerija

Mark Bagarić ostati će zapamćen po zlatnom gumbu koji ga je odveo u finale Supertalenta. Sad je došlo vrijeme za prvi sing. Pjesma 'Tvoje ime moje je' bila je povod da porazgovaramo o selidbi u Hrvatsku, novostečenoj slavi, ali i o nevjerojatnom broju jezika koje govori.

Kada se prijavio u Supertalent bavio se prodajom aluminijskih vrata, no sada mu se život okrenuo za 180 stupnjeva.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić - 1 Krenulo mu je! Mark Bagarić živi svoj san i otkriva je li se to promijenilo na ljubavnom planu: ''Bio sam iskren i otkrio da sam u životu upoznao puno djevojaka...''

''Život mi se promijenio doslovno preko noći. Imam 5 milijuna pregleda na YouTubeu, susjedstvo, cijeli kvart, svi su mi čestitali na Instagramu, samo što mi mobitel nije crknuo'', prisjeća se Marko. 

Od zlatnog gumba prošlo je nešto više od četiri mjeseca, a sada je svjetlo dana ugledao njegov prvi singl.

Mark kaže da je romantična duša te da se za pet godina vidi u braku sa ženom koju voli.

''Naravno da bi bilo najbolje da bude Hrvatica, isti jezik, kultura, tradicija, ali što dođe dođe, što da Bog da. Bitno je da je ispravna, iskrena, da ima čistu dušu i dobro srce, lijep karakter, iako je danas to jako teško naći, ali vidjet ćemo'', priča Mark i otkriva da bi volio imati dvoje, troje djece. 

''Curica, dečko, svejedno, samo nek je zdravo'', kaže. 

Mark je rođen u Berlinu. U Hrvatsku se doselio prije dvije godine. Roditelji su se željeli vratiti, a on ih nije htio ostaviti same.

''Oni su već davno imali plan vratiti se, ja sam rekao ja idem s vama jer vi više niste u najmlađim godinama. Meni je bilo bitno da budem u njihovoj blizini, obitelj mi je na prvom mjestu'', priča Mark. 

Mark je poliglot. Priča čak šest jezika.

''Tično pričam engleski, hrvatski i njemački, osnovno znanje španjolski, francuski i japanski jezik'', kaže. 
Tko zna na kojem jeziku će nam zapjevati u idućem singlu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +5 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Kći Mije Begović oglasila se nakon dugo vremena i to s nestvarnog mjesta, a čini se da joj miran život itekako godi!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz +0 Pedro Soltz Celebrity Jednog od najseksi muškaraca na svijetu gledamo u našem hit-showu, evo kako održava ovo isklesano tijelo kojim se voli pohvaliti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene