Sve ljepša i ljepša!

Kći Mije Begović oglasila se nakon dugo vremena i to s nestvarnog mjesta, a čini se da joj miran život itekako godi!

Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Galerija

Maja Lena Lopatny objavila je na Instagramu fotografiju s egzotične destinacije, a to je ujedno i njezina prva objava u 2022. godini.

Kći naše proslavljene glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny objavila je prvu objavu na svom profilu na Instagramu u ovoj godini i pohvalila se egzotičnom destinacijom na kojoj trenutačno boravi.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Maja Lena nije precizirala kamo je otputovala, ali je podijelila fotografiju na kojoj pozira odjevena crne pripijene tajice i košulju, s besprijekornom šminkom na licu i bujnom kosom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

"Živiš najbolji život daleko od gužve i svega. Nema boljeg vjeruj mi", "Wow divna", "Ajme divno", "Gori sve", "Jako lijepo", "Predivna, top, top ljepotica", "Dama", "Riječi nisu potrebne", "Žena iz snova si za mene", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Maja Lena, koja je godinama punila medijske stupce događajima iz privatnog života, prije nekoliko se godina zbog karijere preselila na Korčulu. I dok je prije bila često viđeno lice na domaćim eventima, otkako se zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta, dosta se povukla iz javnosti, a u posljednje vrijeme sve je rjeđe prisutna i na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: "Kakva krasna čestitka, to mora da je ljubav"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić Mia Dimšić +4 Kraljica Zagreba - Mia Dimšić (Foto: Josip Čekada) Celebrity Mia Dimšić iznenadila prorezima na neočekivanim mjestima koji su otkrili malo više nego što smo od nje navikli!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene