Dugo priželjkivani izlazak

Prvi gradski provod naših zvijezda: Otkrivamo ljetne planove i tko je promijenjen izašao iz karantene!

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Ana Vučak Veljača Tina Walme Plato Gradec Valentina Walme Festival Baš Naš Festival Baš Naš +0 Festival Baš Naš Galerija

Zagreb se punim plućima vraća u život, a domaće zvijezde jedva su dočekale prvi veliki gradski party da se urede, zaplešu i ostave brige iza sebe. Našoj su Aleksandri Keresman otkrili kako ih je karantena promijenila, čiji su mališani svladali glačanje i gdje ćemo ih ove godine zateći na odmoru.

Pod šarenim nebom kišobrana, uz taktove glazbe i pokojim koktelom u ruci, Zagrepčani su se prvi put nakon karantene i potresa opustili na platou Gradec. Otvaranje ljetnog festivala bilo je tako prvi, dugo priželjkivani, službeni izlazak i za neka naša poznata lica.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

''U karanteni samo trenirka, treniranje, tako da sam jedva čekala se malo dotjerati kao žena'', priznala nam je Valentina Walme. 

Ana Maras Harmander priznala nam je da su joj jako nedostajali ljudi dodiri, zagrljaji, a i Olji Vori je bilo predivno vidjeti sve nakon dugo vremena. 

Iako su jedva dočekali druženja, nije baš svima karantena bila poput kazne, neki su, dapače, iz nje izašli s novim pogledima.

''Nama je doma baš bilo super jedino nas je potres stvarno potresao ali nam je falilo mira, da smanjimo ritam, da ne žurimo i da smo stalno u presingu i tajmingu. 24 sata kad smo zajedno, onda su djeca učila peglati i tako smo kućanske čarolije otkrivali, mijesili smo kruh ko i svi svaki dan'', priznala je Olja. 

Ljeto smo sada već i kalendarski službeno dočekali, no Matija Cvek na plažu se zaputio prije svih, i to s novim singlom.

''Da, nije bilo izbora, bila je toliko depresivna situacija da sam morao bar u glavi otić na plažu i sad mi se sve ovo čini kao plaža, dobro je sve'', kaže Matija. 

A ovoga puta, isključivo domaće plaže, u mislima su mnogih zvijezda.

''Nama je plan negdje sredinom sedmog mjeseca na Vis se uputiti, obožavamo Vis to nam je neka stalna destinacija tako da ćemo s time startat, pa dalje spontanica'', otkrila nam je Ana Vučak Veljača, a i Ana Maras Harmander će ovo ljeto provesti u Hrvatskoj.  

Ostale planove naših poznatih Hrvata pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene