Život se promijenio u trenu

Potresna ispovijest naše poznate manekenke: Imala je sve, a onda je zbog bolesti opet učila hodati i pričati

Manekenka Kim Kosanović ispričala o svojoj bolesti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Manekenka Kim Kosanović ispričala o svojoj bolesti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kosanović (Foto: Facebook) Manekenka Kim Kosanović ispričala o svojoj bolesti (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Manekenka Kim Kosanović ispričala o svojoj bolesti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kim Kosanović (Foto: Facebook) Kim Kosanović (Foto: Facebook) +0 Manekenka Kim Kosanović ispričala o svojoj bolesti (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Sa samo dvadeset dvije godine manekenka Kim Kosanović imala je sve. Pobijedila je na modnom natjecanju "The Look Of The Year", bila je zaštitno lice svjetski poznatog brenda i odlično je zarađivala. No onda ju je bolest natjerala da iznova uči hodati i govoriti.

Bio je sedmi mjesec 2017. godine. Kim Kosanović se opuštala od naporne godine. Putovala je i zabavljala se. Sa Zrća je produžila u Budvu pa do prijatelja u Podgoricu. Jedno popodne dok je gledala televiziju dogodio se trenutak koji joj je u potpunosti promijenio život.

Pogledaj i ovo showbuzz U Time Baru Gdje je After party tu je i naša seksi manekenka!

''Mene je odjednom samo prostrijelila najgora moguća bol na lijevoj strani glave i ja sam se stresla i ustala kao robot i tu me prijatelj pitao Kim gdje ideš i ja tu shvatim da uopće ne mogu govoriti. I ja njemu mogu reći da idem do WC-a, ali mu pokazujem prstom u smjeru WC-a i tu počnem hodati i padam, napravim par koraka i padnem, mislim si Kim pa što ti je'', prepričava Kim Kosanović.

Srećom prijatelji su je odmah odvezli u bolnicu.

''Kad su došli u bolnicu doktori su rekli da su došli 5 minuta kasnije, da bih bila mrtva.
Imala sam sreću da se u Podgorici tada našao stručnjak iz Beograda jer nitko nije znao što je meni zapravo i on je postavio dijagnozu. On je prepoznao da je to ta arterovenozna malformacija što je zapravo anomalija krvnih žila. Rekao je napravite joj drenažu i zapravo mi spasio život'', objašnjava manekenka.

''Prva prognoza je bila da neću preživjeti tu prvu noć, a onda kad sam preživjela to prvo vrijeme rekli su da će ostati trajni deficiti i posljedice, da će mi ostati oduzeta cijela ta strana tijela koja je bila tad privremeno oduzeta'', prepričava.

Pred njom su bile tri zahtjevne operacije, ali i naporan rad. Morala je iznova naučiti hodati, govoriti i gutati.

''Znači ja se sjećam kad sam ja sebe pogledala u ogledalo prvi puta i kad sam ja vidjela da sam ja ćelava. Ja sam se tako rasplakala i rekla sam mami ja sam ružna. Mama mi je govorila nisi ružna. Ja sam govorila jesam.

Nevjerojatna briga roditelja, osobito mame, zauvijek je promijenila njihov odnos.

''Prije smo se mama i ja loše slagale, stalno smo se svađale, ja sam bila nesretna zbog toga, mama je bila nesretna zbog toga ali se tu nije ništa mijenjalo, a onda nakon svega kako je mama bila cijelo vrijeme uz mene... Mama je pomagala, micala mi je ruke i noge kad su rekli da ću ostati nepokretna, ona je pričala sa mnom, radila matematiku ništa nije slušala doktore kad su joj rekli ostat će vam ovakva jer ja sam kad sam se tek probudila iz kome mislila da imam 13 godina i ona je sa mnom radila pričala i ja sad imam osjećaj da njoj nikad ne mogu to vratiti, sve to što je ona svu tu ljubav i požrtvovnost koju je pokazala prema meni, ja to njoj cijeli život neću moći vratiti'', emotivna je Kim.

Što je još otkrila Kim Kosanović, pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene