Miljenik ženske publike

Pjevač grupe Vigor Mario Roth otkrio svoj ljubavni status: ''Jako sam zaljubljen i to je to!''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mario Roth - 1 In Magazin: Mario Roth - 2 In Magazin: Mario Roth - 3 In Magazin: Mario Roth - 4 In Magazin: Mario Roth - 5 In Magazin: Mario Roth - 6 Mario Roth - 2 Mario Roth - 1 Neda Ukraden i Mario Roth Mario Roth +5 Mario Roth Galerija

Pjevač grupe Vigor Mario Roth priznao je u In Magazinu da je zaljubljen. Kaže da je romantična duša koja ljubav često izražava poetičnim objavama na Instagramu. Otkrio je i da je oćelavio u ranim dvadesetima, a hoće li se podvrgnuti transplantaciji kose u iskrenom je razgovoru otkrio Davoru Gariću.

Pjevač grupe Vigor Mario Roth gostovao je u emisiji Nove TV In Magazin, gdje je za početak progovorio o gubitku kose i otkrio koliko ga je to mučilo.

"Pa moram biti iskren, kao i vjerojatno svakom muškarcu, malo gubiš muškost. Ali moram ti bit iskren i da više nikad ne bih pustio kosu, jer se ujutro budim toliko neopterećen, nema pravljenja frizure, pogotovo jer sam ja lik koji užasno voli dugo spavati. I onda kad imam neke obaveze odgađam 5 minuta, pa se na brzinu spremam i nikad nisam bio zadovoljan. Ja sam se samo jedno jutro probudio i rekao nećeš više to, šišaj na ćelavo i evo punih 20 godina tako", ispričao je pa je otkrio da je oćelavio s 22 godine, a evo je li razmišljao o sve popularnijem zahvatu presađivanja kose.

"Ja sam osoba koja ne voli taj postoperativni proces i onda to dugo traje, pa izgledaš mjesec, dva apsolutno nikako", objasnio je.

Grupa Vigor nastupa punom parom, svuda ih ima, a evo kakav im je plan i program.

"Radili bi jedan LP u jednoj određenoj nakladi, gdje bi stavili sve naše hitove koje smo izdali od prvog albuma do sada. I naravno radimo jedan novi album s 10 novih pjesama", otkrio je Roth.

Mario često na društvenim mrežama dijeli romantične poruke, a evo što kaže o tome.

"Ja sam oduvijek bio takav lik, znaš kako to ide, što si stariji, zreliji si i imaš puno više životnog iskustva. To zaista je tako, ja sam u životu naučio da postoje ljudi koji u tebi pale tu svjetlost, a ima onih koji je žele ugasiti i zamračiti", rekao je.

O njegovim poslovnim uspjesima sve se zna, ali privatni život skriva, no sada je otkrio pokoji detalj.

"Živim u Zagrebu, inače sam iz Osijeka, jako sam zaljubljen i to je to", priznao je Mario.

Zatim se ponovno dotakao teme o transplantaciji kose.

"Ako budem to radio, napravit ću neke lijepe lokne", našalio se na kraju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 na dočeku u Zagrebu - 1 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 2 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 3 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 4 +25 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 5 Celebrity Prlja iz Leta 3 reagirao na negodovanja zbog Nepalaca na dočeku u Zagrebu, bio je kratak i jasan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene