jedan je Oliver

Stari morski vuk nezaustavlji i na pragu 70-te

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako tijekom ljetnih mjeseci ne nastupa, već bježi s obitelji u svoju Velu Luku, Oliver Dragojević koncerte humanitarnog karaktera ipak ne odbija.

Koncert za ljubav na dan grada Pule i njegova zaštitnika Svetog Tome, no najvažnije - koncert za pomoć mladima slabijeg imovinskog stanja da nastave školovanje na fakultetu. Sestre Husar jasno su u životu znale što žele, a to su i ostvarile. Ovo je bio njihov, kažu, mali doprinos za one koji nemaju tu mogućnost.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

Poput velikih svjetskih zvijezda - Oliver priprema show u Vegasu

Bruno Krajcar, sestre Plaić, Alan Hržica, samo su neki s kojima su sestre Husar-Mlinac dijelile pozornicu. A onda je na pozornicu stigao stari morski vuk. Ovo je jedan od posljednjih nastupa prije odmora, jer ljeti Oliver Dragojević inače ne radi. No, humanitarni koncert u Areni je kaže, njegova dužnost.

'Ljeti ja ne radim to je poznato, ali ove godine imam jedan dva nastupa. Luka, obitelj, more, ribolov, spavanje odmaranje. Skupljanje energije', rekao je Oliver.

Bilži mu se sedamdeseta, no na zdravstvene tegobe, kaže, još uvijek se ne žali. Svjestan je, ipak, da nije u fizičkoj kondiciji kao nekoć. Na pragu punoljetnosti bilo je, prisjeća se, potpuno drugačije.

'Kako sam zna, nisam ima pojma šta radim, samo mi je bilo glavno pivat i svirat kao i danas, samo danas znam što radim. Da se ljudima to sviđa i da je meni još uvijek dobro. Kada to prestane ću razmislit', rekao je Oliver.

Više o ovom humanitarnom koncertu saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene