''Čast mi je...''

Mario Mlinarić opet je prihvatio izazov života, ali jedan dio ipak je najteži: ''Moram se odvojiti...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mario Mlinarić - 1 In Magazin: Mario Mlinarić - 2 In Magazin: Mario Mlinarić - 3 In Magazin: Mario Mlinarić - 4 Mario Mlinarić - 1 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 4 Mario Mlinarić - 5 Mario Mlinarić - 6 +19 Mario Mlinarić - 7 Galerija

Sada je službeno! Na male ekrane vraća se Mario Mlinarić i omiljeni zabavno-natjecateljski show ''Survivor''! Mario i novi kandidati uskoro putuju u užarenu i egzotičnu Dominikansku Republiku. Ona će im u idućih nekoliko mjeseci postati dom, ali i mjesto na kojem treba ''preživjeti'' za pobjedu.

Prošle godine Mario Mlinarić prihvatio je izazov života i okušao se u voditeljskoj ulozi Survivora. I nije požalio. Nakon uspješne sezone i nezaboravnog iskustva, ovaj magistar kineziologije i kondicijski trener spreman je za povratak na set.

Pogledaj i ovo Katia Žunić - 7 ''Da vam bude lakše...'' Na setu ''Survivora'' ove su se godine rodile i simpatije, a ovaj dvojac novom je fotkom otkrio u kakvom su stvarno odnosu!

''Mogu reći da mi je velika čast'' kaže. 

Survivor se uskoro vraća na male ekrane, a ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ponovno će pokušati ''preživjeti'' i pobijediti. Mario kaže, velik je izazov i sama odluka na prijavu:

''Ljudi dolaze u nepoznato...'', izjavio je. 

 Zato čak i on, koji uz bogato sportsko iskustvo i dugogodišnje promicanje zdravog načina života, tvrdi, voditeljska uloga jedna je od najizazovnijih u kojoj se dosad našao. Jer uz kandidate on zajedno s njima prolazi sve njihove uspone i padove:

''Oni nemaju hrane, vode imaju, ali se trebaju izboriti'', dodao je. 

I nisu tu samo fizički izazovi, već i emocionalni:

''Zato im kažem kad stanete tamo pogledajte ljude do sebe'', otkrio je. 

A i za njega slijedi svojevrsna priprema, a jedan dio nje je najteži:

''Moram se odvojiti od svoje obitelji...'', iskren je. 

Kandidate koji putuju u Dominikansku republiku upoznat ćete ovih dana. A njihove nove adrenalinske avanture pratit ćemo uskoro. Survivor stiže ovog proljeća!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić +11 Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić komentirao zabranu koncerta narodnjaka u Puli i Osijeku pa ukazao na jedan apsurd: "Ništa oko čega bismo se trebali brinuti"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena +20 Lepa Brena Celebrity Bez šminke i u trenirci: Lepa Brena snimljena ispred bolnice u nesvakidašnjem izdanju, poznato je i zašto je bila tamo

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene