Bilo je baš svega

Donosimo osvrte stručnjaka: Kritike na modne katastrofe i trijumfe ovogodišnjeg Porina!

Josip Joško Tešija (Foto: Anamaria Batur) Josip Joško Tešija (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Joško Tešija (Foto: Anamaria Batur) Hrvatska pjevačica Nina Badrić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Model Josip Joško Tešija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Dodjela glazbene nagrade Porin i ove je godine donijela brojne modne katastrofe i trijumfe. Stručnjaci vam otkrivaju tko je svojim odabirom "pogodio u sridu", a tko mora na popravni.

Zvijezde su u Rijeci prošetale najpoznatijim crvenim tepihom svijeta glazbe. Porin bi, u svjetskim okvirima, mogli nazvati našom inačicom Grammyja. No može li se ta paralela povući i u modnom smislu?

Pogledaj i ovo Baby Lasagna na Porinu - 1 nije ju ispuštao iz ruku Baby Lasagna na Porin je stigao u društvu djevojke koja mu je velika podrška u svemu što radi

Jedan od njih bio je Petar Grašo koji je te večeri osvojio prvi Porin u dugogodišnjoj karijeri.

"Grašo je casual. Nije odjeven za večer nego za ručak", zaključio je bivši model Josip Tešija.

Na glamur je pak igrala Indira Levak odabravši haljinu crvene boje.

Kreacija Jurja Zigmana bila je odabir Nine Badrić, a zaslužan je i za kreaciju nekoć poznate dance zvijezde devedesetih Nikite.

Pjevačica Detoura, Gina, poslužila se iskušanom forom Angeline Jolie. Ipak, modnim stručnjacima nije promaklo da noga nije bila ravnomjerno tonirana.

Najbolje odjeveni par večeri bili su Milica Černi i Damir Urban.

Dobitnik Porina za životno djelo Ibrica Jusić i pjevač Drago Diklić, oduševili su modne stručnjake.

Uz njih su pohvale zaslužili još neki predstavnici jačeg spola.

Opći dojam ovogodišnjeg Porina je da je muški dio uzvanika bio mnogo bolje odjeven od dama. Nadamo se da će one sljedeće godine uzvratiti udarac.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) +2 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Legendarna pjevačica prošetala Zagrebom u izdanju u kakvu je nismo navikli vidjeti, obožavatelji joj poručili: "Obuci se pristojno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene