Skupa su 38 godina

Najdugovječniji domaći par: 'Od početka mi je bilo jasno da će to biti za cijeli život'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Matija Vuica i njezin životni partner, glazbenik Jurica Popović, čine jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj sceni, no svoju vezu nisu nikada okrunili brakom.

Jedna od naših najuspješnijih modnih dizajnerica Matija Vuica i njezin životni partner, glazbenik Jurica Popović, čine jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj sceni. Iako svoju ljubav nikada nisu okrunili brakom, nakon 38 godina uživaju kao prvog dana. Matija i Jurica su našu ekipu ugostili u svojoj obiteljskoj kući u rodnom Metkoviću, kamo se svake godine vraćaju.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Jurica Popović "Čekao me" Neutješna Matija Vuica otkrila kako su izgledali posljednji trenuci života njenog Jurice: "U naše tri minute rekla sam mu sve važno"

'Uvijek imamo metvice u vrtu, vidi kako divno miriše, šteta da sad ne možete i vi osjetiti. Imamo ruže, ovo su Jurini borovi, i ovo je Jurino, to je kamenjar. tu su svi začini kada se nešto kuha, onda samo odlomiš što hoćeš, stavljaš u razne umake', kaže Matija.

Zrinka Cvitešić u kampanji Matije Vuice

Matija je u Metkoviću pohađala i osnovnu i srednju školu, dok je Jurica srednju upisao u Splitu. Bez obzira na snažan osjećaj za glazbu, pohađajući pomorsku školu, imao je potpuno drugačije snove.
Matija se šali kako je kad bi se vraćao iz Splita donosio dašak nečeg novog, što držanjem, što odijevanjem. I tada se zaljubila.

'Meni trebaa određeno vrijeme, kako za prepoznavanje glazbe, tako za prepoznavanje žene.
- dugo je to trajalo, možeš mislit koliko sam se mučila, čitavo ljeto
', kažu Jurica i Matija.

Jurica je nedavno objavio svoj novi album ''Lunar''. Isto ime nosi i Matijina posljednja kolekcija. U tišini njihove obiteljske kuće ipak se kaže, mora napraviti priprema novih projekata.

Matija je, kaže, njegov korektiv za glazbu. Što ne čudi, jer su na glazbenim početcima, netom prije nego što su se trajno preselili u Zagreb, djelovali zajedno. U Splitu je Jurica osmislio ideju o, u to vrijeme, novom zvuku domaće glazbe:

Kad su se upoznali, Matija je, dakle, bila plavuša. Zajedno su već 38 godina. Uz ljubav i posao, veže ih rodno mjesto i južnjački mentalitet.

'Ja nisam nikad pomislila da bi se mi razišli, od početka mi je bilo kao da će to biti za cijeli život, a isto tako nisam planirala bit će to za cijeli život. onda nije potrebno nešto unutar toga posebno obilježavati', kaže Matija.

Njihovu cijelu priču pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene