'Mišo živi vječno'

'Koncert je bio preemotivan, Mišo je legenda'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mate Mišo Kovač sinoć je po tko zna koji put potvrdio titulu kralja hrvatske zabavne glazbe. Na pozornici mu se kao gošća pridružila i kći Ivana, a na koncertu je uživala Jelena Rozga, Dražen Zečić,...

Erupcija emocija izlila se sinoć u prepunu Spaladium arenu. Mate Mišo Kovač ispunio je obećanje i napravio spektakl kojega će Split i Dalmacija dugo pamtiti. Svojim vječnim hitovima, 72-godišnji Šibenčanin raspametio je publiku koja je tribinama i parterom pronosila veliki transparent s njegovim likom.

'Ja sam sam napravio karijeru, sam samcat, ja nemam nikoga. Ja imam fanove, publiku, ali nemam nikoga', kaže Mišo no on i publika vole se duboko i trajno, a sinoć je ta ljubav eksplodirala. Posebno iznenađenja pjevaču je priredila Torcida razvivši divovski transparent 'Mišo živi vječno'.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač - 6 "voli te tvoja mala" Ivana Kovač posvetila dirljivu objavu ocu Miši za 80. rođendan: "Moja stina, moj ćaća veći od života"

Na sceni mu se pridružila i kćer Ivana koju je došla podržati Jelena Rozga. 'Početak koncerta je bio preemotivan, predivan koncert, splitska publika kao što ste vidjeli što reći, svaka čast. Mišo je legenda, ali Ivana je stvarno danas napravila odličnu zabavu ovdje u Spaladium areni, Ivana je sijala i ja sam jako sretna zbog nje. Bila sam iza bine cijelo vrijeme dok je ona pjevala, bila sam tu, što god treba Ivana ima mene', rekla je Jelena.

Sinoćnji spektakl nije propustio ni Dražen Zečić kojeg uz obitelj Kovač veže i prijateljski i poslovni odnos. Kako je bilo na licu mjesta, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene