Slegli se dojmovi

Slegli se prvi dojmovi, Marko Grubnić se oglasio poslije zadnjeg nastupa: ''O dragi Bože...''

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Grubnić komentirao nastup u showu "Ples sa zvijezdama".

Stilist Marko Grubnić u drugoj je emisiji showa "Ples sa zvijezdama" bio na korak do ispadanja, no u trećoj je oborio s nogu otplesavši strastveni tango s partnericom Elom Vuković.

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama Prekrasno je izgledala! Larisa Lipovac Navojec pohvalila se outfitom zbog kojeg se osjećala ženstveno, a koji je i pokupio brojne pohvale, posebna zahvala ide jednom čovjeku

Nakon što su mu se prvi dojmovi i uzbuđenje slegli, Marko se o nastupu oglasio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Vjerujte da možete i na pola ste puta. O dragi Bože, uživao sam plešući ovaj tango i zato ti hvala. Mogao bih ga plesati zauvijek. Hvala svima na potpori", napisao je Marko na svom profilu na Instagramu.

Obožavatelji su mu uputili brojne pohvale, priznavši kako ih je iznenadilo njegovo plesačko umijeće.

"Moram priznat da sam iznenađena koliko si dobar", "Zračiš tako pozitivno", "Baš ste bili moćni", "Savršeni", samo su neki od komentara.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene