''Hvala Bogu...''

Još nije svjestan svoje pobjede u Supertalentu: ''Ovo je valjda neki pokazatelj da se stvarno isplatilo toliko mučiti''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Magic Leon - 1 Magic Leon - 2 Magic Leon - 3 Magic Leon - 4 Magic Leon - 5 Magic Leon - 4 Magic Leon - 5 Magic Leon - 6 Pobjedik Supertalenta, Magic Leon Magic Leon - 1 +20 Magic Leon - 2 Galerija

Od vokala, plesa, glazbe do magije - konkurencija u velikom finalu Supertalenta bila je neumoljiva! No gledatelji su odlučili. U spektakularnoj završnici devete sezone pobijedio je Magic Leon!

Borba talenata je završila! Jer jedan je sinoć odnio pobjedu!

Pogledaj i ovo Magic Leon Odavno je znao što želi! Prije 11 godina nije uspio ostvariti svoje snove, a danas su Igor i Frano ponosni jer su ga odabrali: ''Tako se bira zlatni gumb!''

''Nismo uopće svjesni toga što se dogodilo. Hvala Bogu da se ovo dogodilo jer ovo je valjda neki pokazatelj da se stvarno isplatilo toliko truditi, mučiti i vremena odvojiti. Ovo mi je samo dodatni push da se nastavim ovim baviti, da nastavim stavljati osmjeh na lice jer to je na kraju dana ja mislim najbitnije'', rekao je Magic Leon nakon što je proglašen pobjendikom. 

Uz već dobro poznatu Bijelku, na pozornici mu se u finalu pridružila i Crnka, odnosno, supruga Monika.

''Sretna sam, užasno sam sretna jer Leon je osoba koja je stvarno to zaslužila, jer jako puno truda, rada i odricanja je'', rekla je Monika. 

Pozornicu Supertalenta pokušao je osvojiti još prije 11 godina, a ove sezone to je uspio. Među dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata, dobio je simpatije publike, voditelji su mu stisnuli zlatni gumb. Osvojio je i žiri.

''Ova pobjeda je na neki način odgovornost. Ovo je trenutak u kojem je jasno dano do znanja da je to talent koji vrijedi'', zaključio je Fabijan. 

''Zlatni gumb je uvijek taj jedan dodatni mali vjetar u leđa. I ovaj put smo bili u pravu'', primijetila je Martina. 

''Pobjedniku bi poručio da samo uživa u toj pobjedi i da će se njegov talent sigurno isplatiti'', komentirao je Davor Bilman. 

''Ovo su samo oni počeci kada se sva vrata otvaraju, kada je sve moguće jer željezo se kuje baš kada je vruće a to je sada'', rekla je Maja.

Da se planovi kuju dok su vrući, zna i Leon. Već u travnju iduće godine planira velik nastup i proslavu 20 godina rada i ljubavi prema mađioničarstvu, ali i dugo priželjkivano putovanje:

''Planiram otići u Las Vegas, jer tamo su najjači mađioničari i baš bi volio pogledati neke od njih i s ovom novčanom nagradom to ćemo si moći priuštiti'', otkrio je Leon. 

Supertalent priprema i 10. jubilarnu sezonu. Prijave počinju uskoro. Dotad za njega možete glasovati jer uz MasterChef i Survivor konkurira u kategoriji najbolji reality show Zlatnog studija.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene