Bravo Ivana

Ivana Nanut 'izrešetala' Bridget Jones

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Renee Zellweger izrazila je želju da dođe u Hrvatsku.

Prošlo je 12 godina otkada je snimljen zadnji nastavak komedije o „očajnoj“ Bridget Jones i njezinim (ne)zgodama barem kada su u muškarci u pitanju. Novinarka IN magazina Nove TV, Ivana Nanut u Londonu je intervjuirala cijelu glumačku ekipu nove komedije „Drugo stanje Bridget Jones“. Dobro raspoložena Renée Zellweger otkrila je zašto sve žene „padaju“ na karizmatičnog Marka Darcyja kojeg u filmu opet glumi šarmantni oskarovac Colin Firth, te što je radila za vrijeme pauze od glume u trajanju od šest godina. Osim što je napisala scenarij za televizijsku seriju, Renee se posljednje dvije godine brani od medijskih napisa kako se podvrgnula estetskim operacijama lica. U obranu kolegice stao je njezin partner iz filma Patrick Dempsey koji je u intervjuu izjavio kako su žene ljepše prirodne i bez šminke, baš onakve kakvu glumi Renee u novom nastavku Bridget Jones. Renee je pak odmah na početku intervjua izjavila kako se njezina prijateljica upravo vratila s ljetovanja u Hrvatskoj gdje je naučila jedriti te je izrazila želju da ju i ona posjeti.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Naime radnja filma i ovoga se puta vrti oko dvojice muškaraca u njezinu životu, jedan je Colin Firth, a drugi Patrick, publici poznatiji kao doktor Derek "McDreamy" iz serije „Uvod u anatomiju“. Nakon što Bridget ostane u drugom stanju, postavlja se pitanje – tko je od njih dvojice otac? Patrick je Ivani otkrio čega se najviše bojao kada su ga pozvali da glumi uz rame s oskarovkom, dok je Colin otkrio kako zna kada je pravi trenutak da napravi pauzu s filmovima i posveti se obitelji. Intervju s Renee i Patrickom pogledajte u IN magazinu na Novoj TV u srijedu 14. rujna, a s Colinom tjedan dana kasnije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene