''kad izgubite ovakvu utakmicu...''

Neutješni izbornik naših vaterpolista sasvim iskreno: ''Ponosan sam na svoje momke koji su dali srce u bazenu''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: vatrepolisti - 1 In Magazin: vatrepolisti - 2 In Magazin: vatrepolisti - 3 In Magazin: vatrepolisti - 4 In Magazin: vatrepolisti - 5 In Magazin: vatrepolisti - 6 In Magazin: Ivica Tucak Ivica Tucak i Zlatko Dalić Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak +5 Ivica i Marijana Tucak Galerija

Ovih je dana Hrvatsku zahvatila vaterpolska groznica. Iako je zlato našim sportašima izmaknulo za dlaku, na njihov rezultat treba gledati s ponosom. Dio uzavrele atmosfere s finala osjetila je i ekipa In magazin.

Ono što mediji vole nazivati srebrnom medaljom zlatnog sjaja ovoga puta, u samom finalu Europskog prvenstva, našim vaterpolistima i nije bilo neka utjeha.

''Katastrofa trenutno, velika tuga jer smo bili vrlo blizu i pred našom publikom, uvijek je malo teže kad je to na domaćem terenu'', rekao je Luka Lončar. 

''Razočaran sam trenutno, naravno, izgubiti u finalu nikad nije lako, a pogotovo kad vodiš većinu utakmice'', govori Luka Bukić. 

Tribine su bile osmi igrač u bazenu, a i brojni su sportaši došli podržati Barakude, neutješnom treneru podršku je pružio izbornik Dalić.

''Teško mi je, šta ću vam reći, kad izgubite jednu ovakvu utakmicu, finale… Tužan sam u ovom trenutku, ali prije svega moram biti ponosan na svoje igrače, na svoje momke koji su dali srce večeras u bazenu'', rekao je Ivica Tucak. 

Iako su vodili gotovo cijelu utakmicu, posljednja četvrtina, kad su odlučujući gol primili u posljednjim sekundama, šokirala je ne samo publiku, koja je pustila i pokoju suzu, već i same igrače.

''Bio je neki šok taj zadnji gol u zadnjoj minuti, šta nam je zabio, fantastičan gol je zabio i stvarno je zasluženo najbolji igrač turnira. Cijeli šok je nastupio u tom trenutku. Kad je završilo, vidio sam i ja da je šok bio na tribinama. I nama je isto, najviše nam je žao zbog toliko ljudi koji su nas podržavali'', dodao je Luka Lončar. 

''Naravno da je velika žal u ovom trenutku za nekim našim propuštenim prilikama, tim posljednjim golovima koje smo primili, sigurno da mi se mota sto stvari, iznimno je teško nakon ovakve utakmice vruće glave donositi neke pametne zaključke'', kaže Marko Bijač. 

Međutim, naši dečki svoju veličinu ne pokazuju samo onda kad pobjeđuju nego i u ovakvim, teškim trenucima.

''Oni su ekipa koja dominira svjetskim vaterpolom posljednjih 5, 6 godina i to je jedna njihova dodatna kvaliteta'', kaže Marko Bijač. 

Između dvije vatre našao se španjolski kapetan, a ujedno i hrvatski zet, Felipe Perrone, koji je, nakon što je oženio Korčulanku Mariju, hrvatski jezik učio po kafićima.

''Danas je bila vrlo specijalna utakmica, Hrvatska je igrala bolje nego mi, da budem iskren, ali dobili smo ih, to je važno'', rekao je Felipe. 

Ipak, unatoč razočaranju u našim redovima, treba imati na umu da drugo mjesto u Europi nije mala stvar.

''Moramo biti jači od toga, to je ipak samo sport, život nosi nove izazove, nove zamke, nove prepreke, moramo biti pravi sportaši i moramo biti jači od svega ovoga'', dodao je Ivica Tucak. 

Drage naše Barakude, glavu gore i čestitamo! Imate na šta biti ponosni.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +25 Vlatka Pokos - 1 Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić +19 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Dragan Bjelogrlić snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom, pogledajte zašto je zovu srpska Monica Bellucci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene