Pogledajte novi spot

Doživio je opću histeriju - Curice su plakale, rušile se u nesvijest!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon višednevnih napornih snimanja, dovršen je spot za pjesmu ˝Sve je OK˝ mlađahnog Endija Schrottera.

Spot Endija Schrottera za pjesmu 'Sve je OK' je sniman na nekoliko lokacija, a uz brojne zanimljive stylinge Endi je oduševio i plesnim sposobnostima i novom vještinom brakedancea koju je usvojio.

Pogledaj i ovo BOK festival - 3 Ovo nismo očekivali! Poslušajte kako zvuči kada Goran Navojec i Faris Pinjo zapjevaju u duetu: "Više su tu noći odradile svoje nego neka pjevačka tehnika!"

14-godišnji Endi je za vrijeme snimanja spota, kaže, najviše uživao za DJ pultom gdje se u potpunosti opustio i uživio u novu ulogu. Najviše uživa na nastupima, a gotovo svaki je obilježen ponekom dogodovštinom.

U priloženom videu pogledajte spot za pjesmu 'Sve je OK'.

Endi o popularnosti

'U malom gradiću Klanjac u Zagorju se dogodila opća histerija, curice su plakale, rušile se u nesvijest, opkolile su mom menadžeru auto, išli smo kroz neke stražnje ulaze. Stvarno je bilo jedno divno iskustvo i ta atmosfera koju nikad neću zaboraviti', oduševio se Endi kojem su obožavatelji najdraži dio posla.

>> Hrvatski Justin Bieber poručuje fanovima: 'Sve je OK!'

'Inbox mi je danonoćno prepun i pokušavamo što više odgovarati na te poruke, ali stvarno ih je previše. Tu ima raznih poruka tipa hoćemo li se naći, hoćeš li mi biti dečko', ispričao je 15-godišnjak i povjerio nam kako nema curu, ali ima simpatiju koja ga je osvojila iskrenošću.

Katkad se, priznaje Endi, pojavi i kakav negativan komentar, no on ih jednostavno ignorira.

'Pokušavam se što manje obazirati na njih, idem samo ravno i imam svoj cilj koji sam zacrtao u glavi i nadam se da ću uspjeti', rekao je Endi i svojim vršnjacima poručio da mogu ostvariti sve što požele.

Intervju s Endijem pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene