Tko su kraljice badića?

Vruća ljetna izdanja domaćih ljepotica: Koja voli što manje tkanine, a kojoj je draža pokrivenija varijanta?

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Voditeljica Ecija Ivušić (Foto: IN Magazin) Zvijezde na ljetovanju (Foto: IN Magazin) Pjevačica Zsa Zsa (Foto: IN Magazin) Blogerica Borna Kotromanić (Foto: IN Magazin) Voditeljica Nikolina Ristović (Foto: IN Magazin) Pjevačica Nives Celzijus (Foto: IN Magazin) Pjevačica Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Pjevačica Domenica (Foto: IN Magazin) Pjevačica Žanamari Peričić (Foto: IN Magazin) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Preferiraju li domaće poznate dame jednodjelne kupaće kostime ili bikinije, šarene ili jednobojne, one koji više otkrivaju ili skrivaju? Donosimo pregled vrućih ljetnih izdanja domaćih zvijezda i koje se dame mogu pohvaliti titulom kraljice kupaćih kostima zahvaljujući seksi outfitu za plažu. Priču o zvijezdama u izdanju za godišnji odmor donosi naš Davor Garić.

U vrućim danima ljetna matematika je jasna – što su temperature više, tkanine je manje! Odlučili smo zaviriti u ljetna izdanja domaćih dama i ostali bez daha. Titulu kraljice plaže s beskrajnom kolekcijom kupaćih kostima ovog ljeta nosi Ecija Ivušić.

''Volim jednodijelne, nekad ne moraš toliko uvlačiti trbuh u nekim pozama kad se slikaš i ne moraš raditi previše fotošopa kad je jednodijelni, tako da sve prihvaćam'', otkriva Ecija Ivušić, a iste voli i pjevačica Zsa Zsa. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

S njima se slaže i Borna Kotromanić. 

''Ja jako volim jednodjelne kostime, uvijek su mi ljepši i elegantniji, ali, naravno, nitko ne voli hodati s bijelim trbuhom, pa završim na bikiniju.

Voditeljica Nikolina Ristović ima svoj pobjednički moto kada želi ostaviti upečatljiv dojam na plaži.

''Oni klasični bikini trokutići, što manje tkanine i vozi'', njezin je moto.

''Što manje, to bolje'' ili pak u nešto pokrivenijoj varijanti, za Seve je potpuno nevažno – u svakom mami uzdahe.

''Ja jako volim kad ljudi drže do tijela. Naše tijelo je nama stvarno jako bitno, mi toliko malo držimo do njega zato što ga toliko trošimo, sve nam je u tom našem tijelu...'', rekla je Severina jednom prilikom. 

Najpoznatija gurmanica među zvijezdama je Maja Šuput. I sama kaže da joj je apetit ''rupa bez dna'', no na njezinoj se liniji to ne vidi pa je u kupaćem kostimu češće nego u ijednoj drugoj odjevnoj kombinaciji.

U najdomoljubnijem kupaćem kostimu ovog su ljeta zablistale Nives Celzijus i najvatrenija domaća navijačica Ivana Knoll. Seksi izdanje s crveno-bijelim kvadratićima rijetko će koga ostaviti ravnodušnim.

''Ima svega, ima malo jednodijelnih, ima ovih skoro da nema ništa, svašta nešto ima, ovisno o prilici i s kim si na plaži'', 

Brčkanje u plićaku omiljena je aktivnost i Lani Jurčević, a kada je dress code kupaći kostim, onda joj nema ravne. Besprijekorna linija i seksi obline njezin su zaštitni znak pa je potpuno nevažno kakav kostim bira. Kaže, glavno da je koža sjajna i preplanula.

''Ja mislim da se to vidi, ja uvijek volim da se šljašti, da koža sjaji, da to izgleda fresh glamurozno, J.Lo glow!'' kaže. 

Od simpatične Velolučanke Domenice naviknuli smo na decentna pokrivena izdanja, no ispod se skriva zanosna ljepotica. Pokazala nam je djelić svoje isklesane linije i otkrila na kojoj bi ju plaži mogli sresti.

''Imamo super otočiće okolo za kupanje, preporučila bih svima da dođu na Proizd, to je za mene raj na zemlji, najljepši otočić na kojem sam bila i na kojem ću ikad biti'', zaključila je. 

Kada bi se dodjeljivala titula najljepše mame, tada ne bi bilo previše razmišljanja. Vrućim ljetnim izdanjima obara s nogu pa je Žanamari nerijetko na listi najseksi dama s domaće scene. Ovdje nema potrebe za riječima, njezina izdanja u kupaćem kostimu govore sama za sebe.

''Mene zgodne žene oduševljavaju! Kad god vidim neki izbor za miss, kažem: 'E, ajmo upalit, ajmo gledat zgodne žene!' Žene, pokažite što imate, baš vas briga, i ne dajte hejterima da vas ugase, da vas obuku! Ako se želite skinuti, skiniti se, ako se želite obući, obucite se!'' njezina je poruka. 

Ljeto nam je tek na pola puta pa željno iščekujemo nova vruća izdanja domaćih zvijezda.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +7 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Možete li vjerovati da naša glumica u 48. godini ima ovakvo tijelo? Laskavi komplimenti samo pristižu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +5 Val Kilmer (Foto: AFP) Celebrity Tužne fotografije: Nekad velikog zavodnika i ljepotana bolest je pretvorila u krhkog muškarca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene