Boris osobno

'Razvod ne mora biti katastrofa u životu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Boris Novković prvi je puta progovorio o razvodu samo za inMagazin. Usput je i predstavio novu pjesmu 'Hitna ljubav'.

'Hitna ljubav' naziv je najnovije pjesme Borisa Novkovića, za koju je s glumicom Marijanom Mikulić snimio i spot. Iako je riječ o ljubavnoj priči, glavna tema na snimanju bila su djeca kako su oboje roditelji.

Pogledaj i ovo showbuzz U čemu je stvar? MISTERIOZNI KARIZMATIK BRACO Što je to zajedničko Naomi Campbell i Borisu Novkoviću?

No, za ekipa inMagazina ispričao je i kako se osjećao nakon kraja 9-godišnjeg braka. 'To su neke priče o kojima ne volim previše pričati, o svom privatnom životu. Mogu samo reći da s te strane mi je užasno drago da sam s bivšom u odličnim odnosima', priča Boris.

>> Otkriveno kako je Boris upoznao ženu zbog koje je ostavio suprugu!

'Mislim da je to jako bitno u životu jer kad smo pričali o ljubavima, ljubav postoji na različitim razinama. Ako su dvoje ljudi razumni i ako su ispravni, mislim da i razvod kao takav ne mora bit nikakva katastrofa u životu', poručio je Boris za kojega je 'ljubav esencija života', danas je ponovno u sretnoj vezi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene