Nije mogla vjerovati

Ispunila joj se životna želja- pjevala sa slavnim pjevačem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Životna želja naše gledateljice iz Bistre bila je u duetu s Halidom Bešlićem zapjevati pjesmu ''Zlatne strune', a ekipa In Magazina to joj je i ostvarila.

'Ne vjerujem da mi se to događa. Pod stare dane ispunila mi se želja, upoznati svog omiljenog pjevača', rekla je umirovljenica Barbara iz Bistre.

Pogledaj i ovo showbuzz Namjerio se na krivu Neda Ukraden prisjetila se urednika koji ju je ucijenio seksom: "Ako si pametna, shvatit ćeš"

'Kad sam dobio informaciju - uzbudio sam se'

 

Nju je ovog tjedna posjetila ekipa In Magazina. Naime, voditelja Dalibora Petka i njegov tim pozvala je Barbarina kćerka Ivana zajedno sa sinčićem Jakovom, koji je odlučio razveseliti svoju baku.

Naime simpatična gospođa imala je veliku želju - zapjevati Zlatne strune s Halidom Bešlićem. Kralj sevdaha obitelj je pozvao na svoj zagrebački koncert u Areni, 21. ožujka. 'Joj bile smo i prošli puta, ali tako visoko da nismo ništa vidjele', žalila se Barbara, stoga se Halid pobrinuo da ovaj koncert gledaju nadomak pozornice.

Zašto je Halid bio Barbarina najveća simpatija, kako zvuči novopečeni duet te tko je zbog pjesme skakao kroz prozor pogledajte u videu ovotjednog izdanja rubrike 'Petkom s Petkom'.

Ako i vi imate ideju kako vama neku dragu osobu iznenaditi s posjetom omiljene zvijezde napišite mail i pošaljite na adresu petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene