Apsolutno!

Atraktivne učiteljice u novoj pjesmi pjevaju o svekrvama: ''Ja nisam s mamama imala sreće, ali s dečkima jesam''

Učiteljice - 2 Učiteljice - 2 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Učiteljice - 1 Učiteljice - 2 Učiteljice - 3 +0 Učiteljice - 4 Galerija

One su učiteljice, ali njihovi učenici publika. Uče ih svojim novim pjesmama, a provjera znanja svaki je koncert. Trio "Učiteljice" ovog je ljeta ipak pauzirao od tog učenja jer nastupa nije bilo. Ipak, snimile su novu pjesmu u kojoj progovaraju o svekrvama, a kako se one slažu s mama svojih boljih polovica i zašto smatraju da je pandemija od svih na estradi najviše na njih utjecala, otkrile su našoj Juliji Bačić Barać.

Ovo su dvije od tri naše najpoznatije učiteljice. a samo jedna od njih je zapravo učiteljica i to ona koju zbog pandemije njezine kolegice sve rijeđe viđaju.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

''Naša draga kolegica Ana nije mogla biti ovom prilikom s nama jer je u Sloveniji pa bi s obzirom na cijelu ovu situaciju s koronom bilo bi stvarno komplicirano da dolazi tako da smo odlučile doći bez nje, ali ju puno pozdravljamo ovim putem'', rekle su djevojke na početku. 

Slovenki Ani granice koje nekad nismo ni osjećali, sad su značajna prepreka.

''Mislim da je nama od svih izvođača najteže pala ova situacija s obzirom da smo na sto strana, i inače nam je malo teže se skupiti, a sad nam je skoro bilo nemoguće'', kažu. 

Okupile su se ipak na snimanju videospota za svoju novu pjesmu "Apsolutno" koja je u samo 15-ak dana skupila više od 200 tisuća pregleda na youtube.

''Mislim da su fanovi nestrpljivo čekali novu pjesmu pa čim smo ju izbacili išli su svi odmah klikati da vide što je'', pričaju. 

Dio stihova njihove nove pjesme posvećen je potencijalnim svekrvama.

''Ja nisam s dečkima imala sreće, ali s mamama jesam, pa ja se isto ne mogu požaliti stvarno uvijek sam bila dobra s mamama'', kažu cure.

A kad je riječ o boljim polovicama, tu su tajanstvene:

''Nema polovice. Ja svoju pozdravljam'', bile su kratke.

Kad su ove atraktivne učiteljice u pitanju, od početka karijere prate ih isti komentari: 

''Da mi se vratiti ponovno u školu ili zašto u moje vrijeme nisu bile takve učiteljice, uglavnom to su najčešći komentari'', otkrivaju. 

Ova trojka gdje god se pojavi ne može proći nezapaženo.

''Puno puta onako mislim da me netko gleda poznata si mi, ali ne znam odakle, ali kad smo sve tri ili bar dvije od nas onda znaju tko smo'', kažu. 

Bivšu učiteljicu Mateu koja se posvetila majčinstvu, prošle godine u bendu je zamijenila nova članica Andrea, a ona se sa slavom tek uči nositi.

''Di god dođeš ili nešto uvijek moraš paziti, ne može se do kraja negdje opustiti kad si vani, moraš imati neke granice sad kad si dio tog javnog života. Ok moraš i bez obzira'', zaključuje. 

Iako kažu nema šefice u bendu, dobro se zna tko je zadužen za smijeh, a tko drži red.

''Možda je Ana najozbiljnija, ja sam najneozbiljnija, najluđa, a ti me pratiš u stopu, ja učim od nje'', otkrivaju.

Učiteljice su s godinama postale sinonim za zabavu, ali ove godine, baš i njihovi kolege, nisu osjetile onu normalnu koncertnu atmosferu.

''Sjećam se, prošle godine ljeti, u jednom trenutku sam se znala žaliti kad će malo pauza od tih koncerata toliko sad dođe mi da pregrizem jezik što sam uopće išta spominjala, jako je teško pogotovo što si naučen na taj neki ritam i cijeli način života ti se promijeni preko noći, nije lako'', kažu. 

I zato koncerte nestrpljivo čekaju, baš kao i svi oni koji su tijekom godinama od njih "učili" sve o dobrom provodu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene