Ekskluzivno

ALEKSANDRA GRDIĆ: 'Sretna sam, trudna sam, čekam malu bebicu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksandra je ekskluzivno za IN Magazin odlučila otkriti detalje svoje priče.

Najljepša Hrvatica 2003. godine, osebujna Aleksandra Grdić u 35.-oj će postati majka. Mediji već neko vrijeme nagađaju je li lijepa crnka u drugom stanju te tko je otac djeteta. Aleksandra je ekskluzivno za IN Magazin odlučila otkriti detalje svoje priče.

Pogledaj i ovo Metaklapa - 3 Baš drugačiji Ovakvu klapu još niste vidjeli ni čuli! Umjesto dalmatinskih pjesama, ovi momci stvaraju ni manje ni više nego - heavy metal

'Sretna sam, trudna sam, čekam malu bebicu! Mogu reći da je 2 mjeseca, presretna sam. Mislim da ulazim u jedno novo razdoblje, poglavlje života. Ova stvar koja mi se dogodila je novo poglavlje života, majčinstvo koje me očekuje, jednostavno nemam nimalo straha, mislim da će sve bit prekrasno, da će bebica ići sa mnom svugdje gdje i ja budem išla', kaže.

35-godišnja Aleksandra priznaje da nikada nije osjećala opterećenje zbog svojih godina, ali da joj nakon godina tulumarenja odgovara miran način života. A čim su krenula nagađanja o bebi, svi su se pitali tko je otac.

'Otac je dečko o kojem se već piše danima. Tajanstveni Marko. Mi smo upoznali igrom slučaja preko društvene mreže i nekako mi vražićak u meni nije dao mira. Moram reći da me osvojio tom svojom jednostavnošću. Drugačiji od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni', kaže.

S obzirom na trudnoću sigurno će doći koji kilogram viška. Manekenstvo će neko vrijeme pasti u drugi plan.

'Već je ustvari palo. Ja od petog mjeseca od kad sam se vratila uz Francuske malo sam se povukla, zaljubila sam se, malo sam više putovala, bila doma, tako da je palo u drugi plan ali nikad zaboravljeno', kaže.

A što je još otkrila pogledajte u prilogu IN Magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene