VIP Snow Queen Trophy

10. izdanje ženske utrke VIP Snow Queen Trophy

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na Sljemenu će se u nedjelju održati jubilarno 10. izdanje ženske utrke VIP Snow Queen Trophy, a dva dana kasnije Ivica Kostelić upustit će se u okršaj s najboljim svjetskim slalomašima.

Organizatori su i ovog puta pripremili bogat program pa će posjetitelji, uz odličnu hranu i kuhano vino, uživati i u koncertima. Naš Bojan Kosijer provjerio je kakva je trenutačna situacija na snježnoj i ledenoj zagrebačkoj planini.

Pogledaj i ovo showbuzz Uključite blagdane Dečki iz klape HRM-a Sveti Juraj otkrila nam bez čega ne mogu zamisliti blagdane

Počela skijaška sezona na Sljemenu

Nakon prošlogodišnje pauze zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, Zagreb će 4. i 6. siječnja ponovno ugostiti svjetsku skijašku kremu. Organizatori vjeruju kako će i ovog puta dvadesetak tisuća navijača stvoriti sjajnu atmosferu. Najbučnije će, naravno, biti tijekom nastupa Ivice Kostelića.

 Vedran Pavlek, direktor alpskih reprezentacija i ski poola kaže,
'Janica je cijelo vrijeme s Ivicom i njegova najveća podrška i u trenucima kad mu je najteže. Janica ima nevjerojatno iskustvo, ima osjećaj za sve i nevjerojatan kliker kak bi se reklo. Sve razumije sve kuži i sigurno mu je velika potpora'.

Ona će i ove godine nastupiti na humanitarnoj utrci legendi, a Hrvatsku će uz Ivicu predstavljati još pet skijaša i četiri skijašice. Na stazi se odrađuju posljednje pripreme kako bi u beprijekornom stanju dočekala najbolje skijaše svijeta, ali i Zagrepčane te njihove goste.

Dragutin Žiljak, rukovoditelj skijališta Sljeme:
'Cisternama iz Zagorja vozimo vodu, neprekidno već tri dana dan i noć. Potrošili smo negdje oko 25 tisuća kubika vode da bi kvalitetno napravili Crveni spust, ali ne samo zbog Snježne kraljice 
Nego i zbog građana. Da to bude stvarno kako bog zapovjed staza kad Snježna kraljica završi šestoga mi pospremimo sve sa staze i otvaramo za građane, najvjerojatnije osmoga.'

Na Sljemenu je osigurana dobra zabava, uz koncert grupe Opća opasnost. A gladni i žedni sigurno nećete ostati.

Sve o 10. izdanju ženske utrke VIP Snow Queen Trophy saznajte u prilogu inMagazina
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene