od plesača do ratnog vođe

Snimka ukrajinskog predsjednika iz "Plesa sa zvijezdama" postala je viralni hit, u showu je sudjelovao 2006. godine i pobijedio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Volodimir Zelenski je 2006. godine pobijedio u ukrajinskoj inačici "Plesa sa zvijezdama", a njegove snimka njegovih nastupa sada je preplavila društvene mreže.

Prije nego što je postao predsjednik Ukrajine, Volodimir Zelenski u svojoj je zemlji bio poznati komičar, zbog čega je dobio priliku za sudjelovanje u showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i djevojka - 2 ''Pazi ovo..'' Mentor iz našeg hit-showa podijelio avanture s putovanja po Europi: "Ako Irci nešto znaju, to je u sve staviti alkohol''

U ukrajinskoj inačici showa koji se uskoro vraća i na Novu TV Zelenski se natjecao 20006. godine i pobijedio, a videomontaža njegovih nastupa sada je postala hit na Twitteru.

Video se društvenim mrežama širi munjevitom brzinom kao znak podrška Ukrajincima koji su pod invazijom Rusije, a otkako je objavljen skupio je milijune pregleda.

"Lik je legenda", "Pleše, glumi, vodi zemlju u obrani protiv ruskih sila. Ne samo da je nevjerojatno talentiran, nego je i jedan od najhrabrijih vođa na planeti", "kakav karakter! Netko bi trebao poslati ovaj video Putinu i reći mu da će izgubiti od ovog tipa", neki su od brojnih komentara korisnika društvenih mreža koje su oduševili plesni pokreti Zelinskog koji je, stjecajem okolnosti, od plesača postao ratni vođa.

Inače, hrvatsku verziju showa "Ples sa zvijezdama" možete pratiti od 6. ožujka na Novoj TV.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 5 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 2 Nevena Vukes - 2 +0 Nevena Vukes - 1 Celebrity Naš glazbenik i beogradska glumica nakon teškog perioda imaju razlog za slavlje, stigao im je sinčić, a otkrili su i njegovo ime!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene