nepoznati detalji

Prijateljica Tome Zdravkovića otkrila njegovu veliku tajnu, zaljubio se preko ušiju u drugu kada je već bio u braku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Toma Zdravković je pjesmu "Jelena" posvetio svojoj velikoj ljubavi koju je upoznao na željezničkoj postaji u Frankfurtu, no ona nije htjela napustiti posao kojim se bavila.

Od smrti legende jugoslavenske glazbe Tome Zdravkovića prošlo je 30 godina, no uspomena na njega i dalje ne blijedi. Ponovno se u središtvu interesa medija našao zbog filma o njegovu životu "Toma", a posljednjih tjedana cure novi detalji dosad manje poznati javnosti.

Pogledaj i ovo Toma Zdravković - 5 ovo nitko nije očekivao Renovacija kuće Tome Zdravkovića zaustavljena zbog nemilog događaja, nisu poznati detalji štete

Zdravković nikada nije krio da voli žene, iako je 18 godina bio u braku. Boemski život vodio je do posljednjeg daha, a kako prenosi Mondo, o jednoj tajni skoro nikada nije govorio. Njegova pjesma "Jelena" nije posvećena samo supruzi sina Novice Zdravkovića, već jednoj prostitutki koju je osamdesetih godina upoznao na željezničkoj stanici u Frankfurtu. Priču je otkrila Tomina prijateljica iz Njemačke.

"Istina je da je Toma tu pjesmu napisao za djevojku koju je upoznao ovdje u Franfurtu i ludo se zaljubio. U to je vrijeme bio oženjen i vratio se iz Kanade", ispričala je njegova prijateljica za srpske medije. Dodala je kako ona nije krila da se bavi prostitucijom, a ističe kako je bila lijepa kao san, rekla je za Kurir.

Spomenuta djevojka glazbenika je primila u svoj podstanarski stan te su izašli u provod. Osim Tome Zdravkovića Jelenu su poznavale i druge zvijezde popuz Miroslava Ilića i Dobrovoja Topalovića, no upravo Toma za njom je potpuno bio lud.

Pjevačeva prijateljica priča kako s druge strane ona nije bila toliko zaljubljena u Tomu. "Govorio je da mu je Jelena ukrala dušu i srce te da ne može stati sve dok je ne osvoji. Želio je da bude samo njegova", priča prijateljica. Kaže kako ga nije bilo briga za brak, kao ni za karijeru, no ona je pobjegla od njega jer nije htjela napustiti posao kojim se bavila. "Kad joj je napisao pjesmu, koju je objavio 1990. godine, poslao joj je da je pročita i ona se oduševila, ali mu je rekla da je uzalud jer njeno srce pripada ulici", naglasila je Tomina prijateljica.

Toma je sa svojom bivšom suprugom Gordanom bio u braku godinama, a ona je nedavno progovorila o njihovu zajedničkom životu. "Život s Tomom nije bio lak, ali nije bilo ni teško. U početku je bilo veoma konfuzno. Imala sam 25 godina kada smo se upoznali, a on je bio 12 godina stariji. Bio je oformljena ličnost i morala sam to prihvatiti. Nisam ga htjela mijenjati. Morala sam se uklopiti u njegov život", ispričala je.

"Bio je nepovjerljiv, stalno je imao sumnje. Govorio je da mu je isto živi li u palači ili u sobici. Stalno je bio na ivici. Tražio je slobodu", prisjetila se tijekom gostovanja na srpskoj televiziji K1 .

Toma je 30. rujna 1991. godine izgubio dugogodišnju bitku s opakom bolesti i imao je 52 godine kada je preminuo.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +3 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekad najljepša djevojčica na svijetu godinu ispratila u golišavom izdanju na plaži, fanovima se požalila i na probleme koje je imala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene