nelaskava titula

Odabran je najgore odjeveni izvođač na Eurosongu, naša Albina završila je jako visoko na listi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nagradu Barbara Dex za najgore odjevenog izvođača na Eurosongu osvojio je predtavnik Norveške TIX.

Iako je bila među favoritima, Albina Grčić ipak nije osvojila nagradu Barbara Dex za najgori outfit na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

Časopis Songfestival, koji organizira dodjelu, objavio je da je, na temelju glasova čitatelja, najgore odjeveni izvođač na ovogodišnjem natjecanju bio Norvežanin TIX koji je u roterdamskoj Ahoy areni nastupio s velikim anđeoskim krilima i šljokičastom odijelu.

Na drugom mjestu je predstavnica Rumunjske Roxen, dok se naša Albina Grčić treća, sa samo glasom manje od drugoplasirane.

Na četvrtom mjestu završio je predstavnik Velike Britanije James Newman, koji jedini na Eurosongu nije osvojio nijedan glas publike i žirija, dok je peta Eden Alene iz Izraela.

Nagrada Barbara Dex dodjeljuje se već 24 godine i nazvana je po belgijsko pjevačici koja je na Eurosongu 1993. godine proglašena najgore odjevenom.

Zanimljivo je spomenuti kako ju je 2016. osvojila Nina Kraljić koja je te godine predstavljala Hrvatsku s pjesmom "Lighthouse", a obukao ju je isti dizajner koji je zaslužan i za Albinin kostim, Juraj Zigman.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene