Filmska priča!

Zaveo je milijarderku dok je radio kao prodavač satova, ona mu je omogućila život iz snova, no sve je propalo kada ih je posjetio njegov prijatelj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Louise Backstrom ostavila je supruga Martina Wennberga nakon šest godina braka i to zbog njegova prijatelja Alexa Hemsleyja.

Švedska aristokratkinja i milijarderka Louise Backstrom ovih se dana našla u središtu pozornosti javnosti i medija i to zahvaljući svojoj ljubavnoj priči dostojnoj filmova i intrigantnih romana.

Naime, Louise je odlučila napustiti svog dugogodišnjeg supruga Martina Wennberga, a ta je vijest odjeknula u svim društvenim krugovima i to zbog čovjeka koji je uzdrmao njihov brak.

No vratimo se na početak priče. Uskoro bivši supružnici upoznali su se u vrijeme kada je danas 33-godišnji Martin radio kao prodavač u trgovini luksuznih satova , a vjenčali su se prije šest godina u Švedskoj, nakon čega se se preselili u London. Često ih se moglo vidjeti na dobrotvornim događanjima i bili su dobri prijatelji s vojvotkinjom od Cornwalla.

Njihova zajednička imovina uključuje posjede vrijedne oko 115 milijuna funti, a imaju stan i vila u Belgraviji te penthouse koji se nalazi u stambenom bloku One Hyde Park.

No njihovu bračnu i financijsku idilu nedavno je poremtio čovjek imena Alexa Hemsley kojeg je Louise upoznala upravo preko svog supruga. Martin i Alex bili su prijatelji, a prema riječima njima njima bliskih izvora, Alex i Louise stvorili su snažnu i zabranjenu vezu. On je inače poluprofesionalni igrač ragbija i bio je član kluba Taunton, studirao je pravo na Sveučilištu West England u Bristolu. Za vrijeme studija radio je kao konobar u toplesu kako bi plaćao svoje račune, a sada je konzultantski direktor u jednoj tvrtki.

Šuškalo se da je u prošlosti zaveo Courtney Love, no danas je očito sreću pronašao s Louise s kojom živi u njezinoj mega-vili u kojoj ih poslužuju batleri i pomoćno osoblje, dok se Martin preselio u manji stan.

"Alex i Martin bili su prijatelji, a kada je Aleks vidio tu vilu pomislio je kako bi volio tu živjeti. Louise se luđački zaljubila u njega i on je praktično izbacio Martina iz bračnog gnijezda. Sada Alex živi Martinov san", izjavio je izvor za Daily Mail.

No na iznenađenje mnogih Martin ima u planu vratiti se u vilu kako bi mogao što više vremena provoditi sa sinom, jer je zdanje toliko veliko da se ne bi uopće morao susretati s uskoro bivšom suprugom i bivšim prijateljem.

"To je nešto što može pasti na pamet samo super bogatim ljudima - da je moguće živjeti sa svojom ženom i njezinim ljubavnikom, jer je kuća toliko velika da ne mogu naletjeti jedni na druge. To nije iznenađujuće, jer se zapravo radi o pet kuća koje su spojene u jednu", pojasnio je izvor koji je želio ostati anoniman.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene