jači od svega

Skupa su od tinejdžerskih dana i ona je njegova najžešća podrška, a njihova je ljubav izdržala i čestu razdvojenost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caeleb Dressel i Meghan Haila upoznali su se u srednjoj školi i u vezi su od 2013., a vjenčali su se u veljači, dan prije Valentinova.

Plivač Caeleb Dressel (24) osvojio je dvije zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju i nazivaju ga nasljednikom Michaela Phelpsa, a njegova je najveća podrška supruga Meghan Haila (25). 

Caeleb je odnio odličje u plivanju slobodnim stilom na 100 metara i u štafeti sa svojim kolegama iz američkog tima, a još ga očekuje nekoliko utrka. To je još jedan veliki rezultat za plivača koji je u srpnju 2019. ostvario svjetski rekord na 100 metara leptirovim stilom i srušio Phelpsov.

Osim što je uspješan u plivanju, dobro mu ide i u privatnom životu. 

U studenom 2019. zaprosio je Meghan, s kojom je u vezi od srednje škole, odnosno osam godina. Dok su bili tinejdžeri, plivali su za isti klub i ona je trenirala s njegovom starijom sestrom Kaitlyn. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caeleb Dressel (@caelebdressel)

Par je morao odgoditi svoje vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, no to su vrijeme iskoristili za planiranje detalja. Sudbonosno da izgovorili su u veljači, dan prije Valentinova.

"Najbolji dan u mom životu", napisao je plivač uz fotografije s vjenčanja koje se održalo na Floridi. 

Pandemiju koronavirusa iskoristili su i kako bi pronašli savršen dom za sebe, a Haila je stekla i diplomu iz psihologije i socijalnog rada. 

Meghan se često može vidjeti kako navija za svog dragog na tribinama, a bila je prisutna i kad se kvalificirao za Olimpijske igre u Tokiju. Svojedobno je progovorila o teškim trenucima kroz koje je njihov odnos prolazio zbog razdvojenosti s obzirom na to da Caeleb mora puno vremena provoditi na treninzima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Dressel (@meghandressel)

"Nije uvijek lako, no čvrsto vjerujem da ako želiš provesti vrijeme s nekime, stvoriš vrijeme. Oboje stvorimo vrijeme jedno za drugo kad god možemo i uspjeli smo u tome dok smo živjeli svatko na drugom kraju države. Mislim da nas je to što smo se morali nositi s udaljenošću učinilo jačim kao par", ispričala je 2016. 

Upravo je te godine Dressel osvojio dvije zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene