Nije to očekivala

Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton razočarana je i povrijeđena nakon intervjua Meghan Markle i princa Harryja, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Vojvotkinja i buduća kraljica Kate Middleton smatra da je ono što je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey izjavila o njoj zastrašujuće, tvrdi stručnjakinja i autorica knjiga o kraljevskoj obitelj Katie Nicholl.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Naime, Meghan je pred cijelim svijetom rekla da ju je Kate rasplakala u svađi zbog haljina koje su nosile djevojčice s cvijećem na kraljevskom vjenčanju 2018. godine i time opovrgnula napise da je ona bila ta koja je rasplaka Kate, kako su britanski mediji pisali tada.

Katie je podsjetila kako dosad nismo čuli da bi se 38-godišnja vojvotkinja tako ponašala pred drugima, da bi pokazala svoje slabosti i da ona zapravo vrlo pažljivo tretira sve oko sebe.

"Kate nikada nije željela da se u medijima pojave vijesti o svađi nje i Meghan, tako da ova priča nije nimalo jednostavna. Koliko znam, postoji nekoliko verzija priča o malenim djeverušama, a ne samo ona koju je Meghan ispričala pred kamerama znajući da joj Kate neće odgovoriti na to. Kate je smatrala da je to sve riješeno i stvar prošlosti, pa joj je ponovno iznošenje te priče u javnost zastrašujuće", objasnila je Katie.

Dodala je i da je Kate to sve jako rastužilo, razočaralo i povrijedilo te da je iza nje nekoliko baš teških dana i unatoč tome se pojavila u javnosti s princem Williamom da bi obavili svoje službene dužnosti.

"Ljudi su primijetili da je loše volje i neraspoložena. No iza zatvorenih vrata bila je doista tužna i razočarana. I ona i William osjećaju se iznevjereno, očito je da još vole Harryja i Meghan, ali ovaj intervju sve je poremetio", komentirala je stručnjakinja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene