Kažu da si sliče

Bujne pozadine njihov su zaštitni znak kojima slavni glazbenik očito ne može odoljeti, pa sad usporedbe ne mogu izbjeći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Fox i Kim Kardashian mogu se pohvaliti istim ukusom za muškarce, ali i bujnim oblinama, zbog kojih su u fokusu komentara na društvenim mrežama.

Nova djevojka Kanyea Westa, 32-godišnja Julia Fox nedavno je osvanula na jednoj fotografiji na Instagramu na kojoj nosi upečatljivi plavi top u obliku kalupa za prsa, a društvene su mreže odmah preplavile usporedbe s gotovo identičnim komadom koji je ranije nosila reperova bivša supruga Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

No Julia se očito brzo snašla pa je u sljedećoj objavi istaknula da je neobični odjevni komad nosila mjesecima prije nego što ga je Kim obukla.

"Samo da znate, nosila sam ovo na Noć vještica 2021. i trebala sam biti nestašni Štrumpf. Zaboravila sam to objaviti", pravdala se Julia.

No čini se kako to nije jedina stvar zbog koje uspoređuju Juliju i Kim jer su mnogi zaključili kako su obje Kanyea zasigurno privukle i svojim bujnim oblinama, koje tako ponosno ističu gdje god imaju priliku, bilo da je riječ o javnosti ili na društvenim mrežama.

O ukusima je teško raspravljati, no u našoj galeriji pogledajte koji su to prizori rasplamsali iskrice na internetu, a i u Kanyeovu životu te izazvali podijeljena mišljenja obožavatelja ovih dviju dama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene