Tko bi rekao?

Svi su mislili da se zaručio s nekom od ljepotica koje je ljubio, a onda je uslijedio hladan tuš za sve one koje su ga obožavale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jordan Barrett vjenčao se s kolegom Fernandom Casablancasom i sve ostavio u šoku, jer se vjerovalo da mu se sviđaju isključivo žene.

Popularni maneken i miljenik žena Jordan Barrett prije mjesec dana objavio je na društvenim mrežama vijest da se zaručio i većina njegovih obožavatelja pretpostavila je kako je pronašao ženu svog života, ali on ih je itekako odlučio iznenaditi.

Naime, 24-godišnji australski ljepotan šokirao je sve udajom za svog muškog kolegu, 23-godišnjeg Fernanda Casablancasa na intimnoj ceremoniji na Ibizi, jer nitko nije znao da mu se zapravo sviđaju muškarci.

Na vjenčanju je bilo 15-ak Jordanovih prijatelja, među kojima i slavna Kate Moss, Georgia May Jagger i američki redatelj Jeremy O. Harris.

"Bilo je sve jako spontano, ali njihova organizatorica vjenčanja Lisa Benson uspjela je povući neke konce kako bi sve bilo posebno jer njegova obitelj iz Australije nije mogla doći. Uz pjenušac i koktele je bilo sve opušteno. Kate Moss je nosila prstenje i stvarno se potrudila da im uljepša njihov dan", izjavio je anonimni izvor za Daily Mail Australia.

Jordan je kao mladoženja zablistao u svilenom kompletu, a Fernando se odlučio za mrežasti top bez rukava i odgovarajuće hlače. Sve je upotpunio zlatnom krunom na glavi.

Snimke objavljene na društvenim mrežama pokazuju prvi ples mladenaca i zajednički skok u bazen.

Inače prije dvije godina strani su mediji povezivali Jordana s njemačko-američkom manekenkom i pjevačicom Caroline Vreeland, s kojom je viđen kako se ljubi u New Yorku. Prije nje se šuškalo da ljubi Paris Hilton, Laru Stone, Hailey Baldwin i Sofiju Richie. Također se pričalo da izlazi s Bellom Hadid, međutim ona je to negirala i izjavila da su samo dobri prijatelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica podijelila rijetku fotku u badiću i komplimenti su odmah pali: "Moment kada svaki pjesnik ostaje bez stihova"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene