Slike govore više od riječi

Nisu joj vjerovali da tako izgleda nakon poroda, ali njezine se paparazzo fotke stvarno ne razlikuju od onih s Instagrama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jena Frumes u prvoj šetnji nakon poroda pokazala vitku figuru kojom je u nevjerici ostavila brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Popularni pjevač i miljenik žena Jason Derulo i njegova djevojka Jena Frumes prije manje od mjesec dana postali su roditelji dječaka, a novopečenu majku paparazzi su prvi put uhvatili u šetnji s kolicima.

Pogledaj i ovo showbuzz Kratko su zajedno Nikamo bez nje: Miljenik žena ne odvaja se od atraktivne djevojke, nije joj uspio odoljeti ni poznati nogometaš

Jena je uživala pokazujući svoju majčinsku stranu, ali i fit figuru kojom je mnoge ostavila u nevjerici i pitali su se kako je moguće da je rodila i da već ima tako vitku liniju. 27-godišnja manekenka prve je sumnje izazvala nakon što je samo nekoliko dana nakon poroda pokazala ravan trbuh.

No njezine najnovije fotografije pokazuju da uistinu nema razlike između onih koje sama objavljuje na profilu na Instagramu i onih iz stvarnog života.

U sportskom topu i kratkim uskim hlačicama dobro raspoložena prošetala je svojom četvrti u Los Angelesu, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

Jena i Jason u vezi su od prošlog ljeta, a potvrdili su ju zajedničkim pojavljivanjem u javnosti i objavljivanjem zajedničkih videozapisa i fotografija na društvenim mrežama.

"Jason i Jena nisu bili dugo u vezi prije karantene, ali odlučili su ju provesti zajedno i sada uživaju. Oboje su otvoreni, živahni i spontani i stvarno se dobro slažu. Jason se neko vrijeme nije htio ni za koga vezati jer je nastupao diljem svijeta, ali ovo se sada činilo ispravnim i svjestan je onoga što se događa", izjavio je svojevremeno njima blizak izvor za The Sun.

Prije Jene pjevač je ljubio manekenku Daphne Joy, s kojom je bio još 2016. godine, a prije nje je tri godine bio u vezi s pjevačicom Jordin Sparks, s kojom je prekinuo 2014. godine.

Jena je poznata i kao bivša djevojka igrača Manchester Uniteda Jesseja Lingarda, a s njim je prekinula u ožujku 2018. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene