oboje su samozatajni

Djeca Tonija Kukoča očev govor slušala su u suzama, inače se skrivaju od medija, a evo što rade i gdje žive

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Toni Kukoč i njegova supruga Renata zajedno imaju dvoje djece, sina Marina i kći Stelu, koji se rijetko pojavljuju u javnosti, no nisu propustili veliki trenutak u karijeri svojeg oca.

Naš proslavljeni košarkaš Toni Kukoč primljen je u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a na svečanosti ga je došla podržati njegova najuža obitelj.

Pogledaj i ovo Toni Kukoč - 3 Već je prihvaćena! Naš legendarni košarkaš Toni Kukoč pohvalio se predivnom novošću: ''Dobro nam došla u obitelj''

Supruga Renata, koju je košarkaš upoznao dok su još bili u srednjoj školi, i njihovo dvoje djece, sin Marin i kći Stela, koje rijetko imamo priliku vidjeti, iz publike su pratili njegov govor sa suzama u očima.

Kukočeva djeca inače ne vole medijsku pozornost i imaju zatvorene profile na društvenim mrežama, a iako su oboje krenuli sportskim putem, odabrali su karijere izvan sporta.

Košarkaš je o svojoj djeci nedavno progovorio za Večernji List.

"Meni je najvažnije da su oni sretni i da su to normalne osobe. I nisu oni trebali trenirati sport zato što im je otac bio poznati sportaš, nego zato što je i sport sredstvo razvoja osobe", kazao je tada te je otkrio i čime se oboje danas bave.

Marin je stariji i rođen je 1992. godine u Splitu. U djetinjstvu je odlučio krenuti očevim stopama te je na račun košarke dobio i stipendiju na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania, no zbog niza ozljeda morao je odustati od sportske karijere. Danas radi u marketingu jedne softverske kompanije u Chicagu.

Njegova mlađa sestra Stela, koja je rođena 1998. godine, pronašla se u odbojci te radi kao trenerica, ali i nastavnica u školi za djecu s posebnim potrebama, te je trenutačno na magisteriju iz psihologije na sveučilištu Roosevelt.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Anja Alavanja Story Supernova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Anja Alavanja +13 Story Super Nova Nekad i sad Zvijezde prvog hrvatskog talent showa skupa nakon 18 godina, jednu rijetko viđamo, sjećate je se?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene