Kakav spektakl!

Najveće hip-hop legende i R&B kraljica ponovno na okupu, priredili su show za pamćenje i u svima pobudili nostalgiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Eminem i 50 Cent nastupili su u poluvremenu Super Bowla 2022.

U poluvremenu jednog od najgledanijih sportskih događaja sezone, Super Bowla, ove je godine nastupila najstarija ekipa izvođača dosad, koji zajedno imaju 286 godina, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Show je otvorio legendarni reper i producent Dr. Dre (56), kojemu su se na pozornici prvo pridružili Snoop Dogg (50) i Kendrick Lamar (34), a zatim su nastupili i Mary J. Blidge (51), Eminem (49) te 50 Cent (46).

Dre je inače odgovoran za uspješne karijere Snoopa, Eminema, 50 Centa i Lamara, a producirao je i jedan od najvećih hitova Mary J. Blidge, pjesmu "Family Affair".

Svih šestoro izvođača zajedno teže 983 milijuna dolara.

Inače, sve do početka 1990-ih na poluvremenu Super Bowla nastupali su orkestri lokalnih sveučilišta ili srednjih škola, a prekretnica se dogodila 1993. godine, kada je nastupio Michael Jackson. Jackson je otpjevao miks svojih najvećih hitova okružen s 3500 dječaka i djevojčica.

Nakon toga na pozornici Super Bowla nastupale su brojne globalne zvijezde glazbene industrije, kao što su Rolling Stonesi, Bruce Springsteen, Madonna, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears, Lady Gaga, Katy Perry, Paul McCartney, Coldplay i mnogi drugi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene