postavljena je stranica za prigovore

Britance posebno razbjesnila jedna stvar oko izvještavanja o smrti princa Philipa, poslali su preko 100 tisuća pritužbi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

BBC je zaprimio pritužbe za izvještavanje o smrti princa Philipa, među ostalim i jer je izvijestio o odavanju počasti princa Andrewa svom preminulom ocu.

BBC je primio 110.000 pritužbi za izvještavanje o smrti princa Philipa, što je dosad najveći broj pritužbi na televizijski program u Britaniji.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Prigovori su se podnosili proteklih šest dana, od smrti supruga kraljice Elizabete II. Odnosili su se na opsežno izvještavanje o princu na televizijskim i radijskim kanalima BBC-ja.

Kao rezultat je postavljena službena mrežna stranica isključivo za podnošenje prigovora. Otad je uklonjena.

"Priznajemo da su neki gledatelji bili nezadovoljni pruženom razinom izvještavanja i utjecajem koji je to imalo na naplaćene TV i radijske rasporede", priopćio je BBC.

"Takve promjene ne radimo bez opreznog razmatranja, a donesene odluke odražavaju ulogu koju BBC igra kao nacionalna televizija, u trenucima od nacionalnog značaja", navodi.

"Zahvalni smo na povratnim informacijama i uvijek slušamo reakciju naših publika."

BBC je također zaprimio pritužbe jer je izvijestio o odavanju počasti princa Andrewa svom preminulom ocu. Princ Andrew odstupio je s javnih dužnosti nakon što su otkriveni detalji o njegovu prijateljstvu s osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyem Epsteinom.

BBC je naveo da je medijski pokrio odavanje počasti sve djece princa Philipa i smatra da je "primjereno" izvijestio o reakciji princa Andrewa.

Nakon smrti princa Philipa, Britanija je ušla u osmodnevno razdoblje žalosti koje će završiti njegovim sprovodom u subotu 17. travnja.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +2 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Celebrity Vlatka Pokos pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a otkrila je i s kim je uživala prošlog ljeta

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +7 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene