Nevjerojatno

Nema šanse da pogodite koji je glumac ispod ove maske, pretvorio se u proćelavog i par kila debljeg muškarca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sean Penn i Julia Roberts zvijezde su nove serije "Gaslit" koja prati aferu Watergate, a sudeći prema komentarima na prvi najavni video, fanovi jedva čekaju da serija ugleda svjetlo dana.

Holivudski glumac Sean Penn neprepoznatljiv je u novoj ulozi u seriji u kojoj ima glavnu ulogu uz kolegicu Juliju Roberts. Objavljen je prvi najavni video za seriju "Gaslit" koja prati priču oko afere Watergate, a Penn je utjelovio Johna Mitchella, odanog prijatelja i odvjetnika američkog predsjednika Richarda Nixona.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Slavni glumac zbog uloge se potpuno transformirao, proćelav je te je očito nabacio koji kilogram. Na prvi pogled rijetki bi prepoznali o kome se uopće točno i radi. Penn je inače poznat kao glumac koji se svojim ulogama potpuno posveti, a sudeći po prvim kadrovima željno iščekivane serije, njegovi obožavatelji neće ostati razočarani ni ovoga puta.

Roberts je s druge strane utjelovila Mitchellovu suprugu Marthu, inače neočekivanu zviždačicu koja je prvi put u javnosti spomenula Nixonovu povezanost s Watergateom. Holivudska ljepotica bacila je na koljena obožavatelje koji jedva čekaju njezinu novu ulogu, a ispod najavnog videa mnogi su pisali kako je nadmašila samu sebe.

Serija se inače snimala prošle godine u posebnim uvjetima zbog pandemije koronavirusa, a Penn je onda govorio kako se neće vraćati na set ukoliko svaki član ekipe ne bude cijepljen.

Glavni producent serije je Sam Esmail, a Variety piše kako je za "Gaslit" rekao da je to serija o Watergateu koja se fokusira na neispričane priče zaboravljenih likova. Skandal o aferi Watergate koja je uništila političku karijeru predsjednika Nixona uvijek je zanimljiva priča o kojoj je već dosad snimljeno nekoliko filmova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban - 4 +0 Katarina Baban Celebrity Seksi izdanje naše glumice iznenadilo svima poznata lica, javio joj se jedan kolega: ''I opet bezobrazluk!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene