nevjerojatna sličnost!

Uskočila je u legendarni crveni badić i transformirala se u Pamelu Anderson, teško je povjerovati da ovo nije zapravo ona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily James u nadolazećoj seriji "Pam & Tommy" glumi Pamelu Anderson, a u novom traileru sličnost je nevjerojatna.

Izašao je novi trailer za iščekivanu humorističnu seriju "Pam & Tommy" o turbulentnoj vezi Pamele Anderson i Tommyja Leeja u kojoj naslovne uloge igraju Lily James i Sebastian Stan.

Pogledaj i ovo showbuzz prepoznajete li ga? Poznati glumac pokazao kako izgleda bez brade i naočala, nitko ne može vjerovati da je to stvarno on

Posebnu pažnju u videu privukle su scene u kojima Lily trči plažom u legendarnom crvenom kostimu iz serije "Spasilačka služba" u kojem izgleda isto kao Pamela.

Doznalo se i kako je Lily na setu nosila umjetne gudi kako bi što bolje utjelovila bivšu Playboyevu zečicu, a iako se cijeli svije čudi njihovoj nevjerojatnoj sličnosti, Pamela o glumici i seriji nema baš najbolje mišljenje.

"Nema nikakvu namjeru gledati tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tommyja i ne želi ih upoznati. Ona i njezina obitelj misli da je to jadan show. Cijela stvar je njima vic", kazao je Pamelin bliski prijatelj za The Sun.

Inače, serija koja će se prikazivati na streaming servisu Hulu prati priču o snimki seksa koju je iz Pamelinog i Tommyjevog doma ukrao električar i prodao je na internetu da bi se brzo zatim proširila diljem svijeta.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" i bubnjar benda Motley Crue vjenčali su se nakon što su se poznavali samo 96 sati i u braku su bili od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona i Dylana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Celebrity Mateo Kovačić pozirao s roditeljima, svi su odmah primijetili kome više sliči, a mama je dobila brojne komplimente

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene