odobrio i bivši muž

Danas voli samo žene, a o njoj trenutačno svi pričaju zbog strastvenih scena u kojima se potpuno razgolitila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Diora Baird ovih je dana česta tema zbog strastvenih scena koje je snimila u filmu "Quit", koji je ovih dana doživio svoju premijeru nakon 11 godina.

Američka glumica i bivša manekenka Diora Baird našla se ovih dana u središtu pozornosti zahvaljujući filmu "Quit", koji je snimila još 2010. godine, a koji je tek ovih dana doživio premijeru.

Danas 37-godišnja Diora svima je zapela za oko i postala tema mnogih priča zbog strastvenih scena u kojima se razgolitila i pokazala bujne obline, što u seksi čipkastom donjem rublju, što bez njega.

Diora se proslavila tijekom 2000-ih nakon što se pojavila u filmovima "Djevojka mog prijatelja", "Lovci na djeveruše", "Stan Helsing" i Tranzit". Dok je plovila modnim vodama, snimila je nekoliko naslovnica za magazine poput Stuffa, Maxima i Playboya, a bila je i zaštitno lice mnogih brendova.

Diora je prije nekoliko godina priznala kako voli i žene, a od prošle je godine u sretnoj vezi s Daryn Herzfeld, no detalje svog privatnog života čuva daleko od znatiželjne javnosti i živi daleko od svjetla reflektora.

Iza nje su propale zaruke s Mav Violom, koja ju je zaprosila 19. studenog 2017. godine, no tri godine kasnije objavile su vijest da su prekinule.

Glumica je bila i u braku s glumcem Jonathanom Togom, inače zvijezdom serije "CSI: Miami", za kojeg se udala 26. prosinca 2013. godina na privatnoj ceremoniji, a uskoro su postali i roditelji djevojčice. Djelovali su kao sretna obitelj, no 2016. godine Diora i Jonathan odlučili su se razvesti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene