Osvojila srca gledatelja

Zvijezda serije ''Nevjera'' na društvenim mrežama dijeli objave Nove TV, miljenica publike ništa ne prepušta slučaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda hit dramske serije 'Nevjera', Cansu Dere koja je utjelovila glavni lik – odvažnu liječnicu Asju, veoma je aktivna na društvenim mrežama, na kojima je u više navrata podijelila i najave Nove TV za seriju.

Posljednji je prenijela story službene Instagram stranice Nove TV objavljen tijekom vikenda, kojim se najavljuju novi dramatični preokreti u napetim nastavcima serije.

Pogledaj i ovo Taro Emir Tekin gledamo ga u hit-seriji Zgodni glumac za kojim su djevojke poludjele dolazi iz vrlo moćne obitelji, rijetki bi pogodili u čemu najviše uživa

Iako u objavi nije bila tagirana, Cansu prati i društvene mreže Nove TV te je prenijela story čim ga je vidjela. Članak na koji je vodio link sa storyja imao je čak oko 60.000 pregleda.

Također, nakon što je objavljena video najava za emitiranje serije u programu Nove TV, još u siječnju, miljenica publike Cansu Dere odmah ga je podijelila na svom Instagramu i na TikToku.

Podsjetimo, serija 'Nevjera' s napetom i intrigantnom radnjom koja se temelji na osveti prevarene žene, liječnice Asje, prikovala je gledatelje uz male ekrane.

Cansu Dere koja je slavu stekla po ulogama u hit serijama kao što je ‘Sila’, u glavnoj ulozi pridružio se i glumac Caner Cindoruk koji je utjelovio Asjina supruga Volkana. Caner je također poznat po odličnoj ulozi neumoljivog Ertana u seriji 'Ljubavna oluja' emitiranoj prošlo ljeto na Novoj TV, a njih dvoje glumački su par koji osvaja srca gledatelja svakom novom epizodom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Živojinović Stefan Živojinović Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) +9 Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena prvi put progovorila o jezivim detaljima otmice sina: ''Molila sam Boga da ne poludim jer su mi kao drugu mogućnost rekli...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene