Biste li je prepoznali?

Snježana Mehun podijelila rijetku fotografiju sa svojim sinom pa pokazala kako je izgledala prije 25 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun na Instagramu je podijelila dvije fotografije na kojima pozira sa svojim sinom Dinom povodom njegova rođendana.

Snježana Mehun na Instagramu je čestitala rođendan svojem sinu Dinu.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes baš šteta Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

Tim je povodom, uz rijetku zajedničku fotografiju s njim otkako je odrastao, podijelila i jednu staru 25 godina na kojoj također poziraju zajedno.

"Više je od 25 godina razlike između ove dvije fotografije. Osim što su obje mutne, razlika je ipak najveća u tome da sam ja tada tebe pridržavala, a sada si ti u svemu potpora meni, pa čak i kada to nije tvoj osobni izbor! Ti si moj najveći životni uspjeh i ti to znaš. Ti si najbolje od mene, kada te gledam kako razmišljaš, radiš i ponašaš se, znam da si od mene i od tate naslijedio samo najbolje osobine, a sve naše loše su te zaobišle! Uvijek si imao moje najveće povjerenje i nikada ga nisi zlorabio i time me učinio najbogatijom osobom na svijetu! Sine, sretan ti rođendan i malo je reći voli te majka jer samo majka zna da je ta ljubav veća od nje same! P. S. Znam, znam da mrziš javno eksponiranje, ali morala sam", napisala je Snježana na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

Čestitkama su se pridružili i njezini pratitelji od kojih neki nisu odoljeli ni prokomentirati njezin izgled na fotografiji iz prošlosti te su istaknuli kako se gotovo uopće nije promijenila.

Inače, Snježana se nedavno zaručila za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera nakon nekoliko godina veze. Prije njega bila je u braku s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem, od kojeg se rastala u prijateljskim odnosima. Bivši supružnici zajedno su proveli deset godina, a Snježana je često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene