Stari kao vino!

Još je zgodniji nego prije 16 godina kada je zaludio žene u liječnikoj kuti, no njegove fotke s početka karijere posve su druga priča

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Dempsey je oduševio obožavateljice svojom novom fotografijom na Instagramu, a pogledajte kako je izgledao kad je tek počeo glumiti.

Glumac Patrick Dempsey (55) stekao je status miljenika žena u popularnoj dramskoj seriji "Uvod u anatomiju" kao Derek "McDreamy" Shepherd.

Pogledaj i ovo showbuzz imaju ptsp Miljenik žena na udaru optužbi ekipe iz hit-serije, na ekranu je doktor iz snova, a iza kamera kolega iz noćne more

U liječničkoj kuti uzdahe je mamio tijekom 11 sezona serije, a iako je od početka njezina prikazivanja prošlo 16 godina, Dempsey je i dalje jednako zgodan.

Glumac je novom fotografijom koju je podijelio na svojem Instagramu izazvao lavinu komplimenata te je u manje od jednog dana skupio i preko milijun lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Patrick Dempsey (@patrickdempsey)

Pozirao je u tamo zelenoj bluzi i s dioptrijskim naočalama, a ispod fotke su mu mnoge obožavateljice poručile da izgleda fantastično i da stari kao vino.

 

U prilog toj tvrdnji idu i njegove fotografije s početka karijere, na kojima nije ni približno uglađen i markantan kao danas. Pogledajte ih u našoj galeriji i uvjerite se i sami.

Inače, Patrick se zainteresirao za glumu nakon što je kao žongler i skijaš postigao sportske uspjehe na nacionalnoj razini. Karijeru je započeo u kazalištu, a krajem osamdesetih je počeo dobivati uloge i u filmovima te televizijskim serijama.

Neke od njegovih značajnijih uloga bile su u filmovima "Ljubav nije na prodaju" (1987), "Loverboy" (1989), "Kako ukrasti nevjestu" (2008) i "Drugo stanje Bridget Jones" (2016).

Što se tiče njegova privatnog života, iza sebe ima jedan propali brak s pokojnom glumicom Rocky Parker, koja je od njega bila starija čak 44 godine, a od 1999. je oženjen s Jillian Fink.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene