sjećate se nje?

Prošlo je skoro 20 godina otkako je utjelovila omiljenu slatkicu s kojom ima puno zajedničkog, a za nju vrijeme kao da je stalo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bethany Joy Lenz glumila je Haley James Scott u seriji "Tree Hill", a izgledom se gotovo nimalo nije promijenila u posljednjih 20 godina.

Američka glumica Bethany Joy Lenz domaćoj je javnosti najpoznatija po ulozi Haley James Scott u hit-seriji "Tree Hill", a poznata slatkica ovih dana slavi 42. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Više nisu tinejdžeri Njih dugo nismo vidjeli – ekipa ponovno na okupu!

Glumačku karijeru započela je sasvim slučajno, dok je bila na izletu u Los Angelesu još u srednjoj školi. Pojavila se u nekoliko reklama te se već sa 17 godina odlučila baviti glumom. Dobila je manje uloge u filmovima i serijama, a prva veća uloga bila joj je u seriji "Guiding Light". U to je vrijeme završila srednju školu u New Jerseyju te se nakon toga preselila u Los Angeles.

Karijera joj se potpuno promijenila kada je imala 22 godine. Dobila je jednu od glavnih uloga u seriji "Tree Hill", a upravo ta joj je do danas i ostala napoznatija. Uz Chada Michaela Murrayja i Jamesa Laffertyja proslavila se diljem svijeta. Karijera joj je brzo napredovala te je dobila brojne ponude za uloge, no većinu njih je odbijala zbog gustog rasporeda u snimanju "Tree Hilla". Nakon što je serija 2012. godine završila, Lenz je nastavila glumiti, a paralelno je gradila i svoju glazbenu karijeru.

Upravo u seriji "Tree Hill" pokazala je svoj glazbeni talent te je objavila nekoliko albuma, a njezini su singlovi bili na top listama diljem svijeta. Napisala je nekoliko pjesama koje su se našle u popularnoj seriji te je pokrenula bend Everly koji je djelovao četiri godine.

Za svog dugogodišnjeg dečka, člana benda Enation, Michaela Galeottija udala se 2005. godine, a 2011. je par objavio da su dobili kćer. Samo godinu dana kasnije objavili su da se rastaju, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Osim pjevanjem i glumom, Bethany Joy Lenz se bavila i dizajnom, a prije nekoliko godina je predstavila liniju nakita. Iako još uvijek pjeva i glumi, dani najveće slave su čini se daleko izda nje. Brojni njezini obožavatelji pak ističu kako se čini da je za Bethany vrijeme stalo jer se nimalo nije promijenila u proteklih 20 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene