Nije se tome nadao!

Pamtimo ga po luckastoj ulozi u hit-komediji, a ovih se dana našao u skroz neočekivanoj situaciji, evo gdje je i čime se bavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeff Daniels najpoznatiji je po svojoj ulozi Harryja Dunnea u hit-komediji "Glup i gluplji", a ovih je dana dobio posebnu počast i to zahvaljujući jednom drugom filmu u kojem smo ga također imali priliku gledati.

Američki glumac Jeff Daniels svjetsku je slavu stekao legendarnom komedijom "Glup i gluplji" u kojoj je glumio s Jimom Caryjem, a od glume do danas nije odustao, iako s niti jednom ulogom nije uspio ponoviti uspjeh kao s Harryjem Dunneom.

Jedan od filmova koje je također snimio tijekom 90-ih bio je "Arahnofobija", a upravo zahvaljujući njemu, novootkrivena vrsta oblića koja ubija tarantule nazvana je po danas 66-godišnjem Jeffu.

"Njegov lik u filmu je ubojica pauka, a to su upravo ti oblići", pojasnio je parazitolog Adler Dillman, koji je vodio tim koji je došao do otkrića crva.

Dok dr. Jennings, kojeg je Jeff utjelovio u komediji – hororu, tjera svoje osmonožne neprijatelje strujom, vatrom i oružjem, njegov novi imenjak inficira usta paukova i na taj ih način ubija.

"Kad sam prvi put čuo da je nova vrsta oblića nazvana po meni, pomislio sam: "Zašto? Ima li sličnosti?", našalio se gospodin Daniels u izjavi za UCR.

"Iskreno, bio sam počašćen njihovom posvetom, meni i "Arahnofobiji". Izmamilo mi je to osmijeh na lice. I naravno, u Hollywoodu niste uspjeli sve dok vas ne prepoznaju oni iz područja parazitologije", našalio se Jeff.

Glumac danas živi i radi u Chelseau u Michiganu gdje vodi kazališnu kompaniju Purple Rose Theater Company, koju je sam osnovao, a od 1979. godine je u sretnom braku s Kathleen Treado s kojom je dobio troje djece. 

Jedne od posljednjih uloga snimio je 2021. godine i to u serijama "American Rust" i "The Comey Rule". 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić (Foto: John Pavlish) Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) +4 Anita Dujić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa manekenka uživa u svojem novom domu, pokazala je i kako ga je uredila, a fotke su sve očarale!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Celebrity Grašo i Tonči imaju novi razlog za slavlje, a budući tata napokon je komentirao novu životnu ulogu, već se dotaknuo i mijenjanja pelena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene