povukla se

Sjećate se platinaste plavuše koja je žarila i palila prije Pamele Anderson? Evo kako izgleda 30 godina kasnije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elena Eleniak glumila je Shauni McClain u seriji "Spasilačka služba", a prije Pamele Anderson je bila najvatrenija platinasta plavuša.

Američka glumica Erika Eleniak svjetsku je slavu postigla zahvaljujući Shauni McClain, platinastoj plavuši koja je u seriji "Spasilačka služba" mamila uzdahe puno prije C.J. Parker, tj. Pamele Anderson.

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 1 I dalje je prezgodna! Ovako je izgledala u vrhunskoj kultnoj seriji koja ju je proslavila, a evo kako joj crveni badić stoji danas!

Eleniak je karijeru započela sa samo 12 godina, a prva zapaženija uloga joj je bila ona u kultnom filmu "E.T.". Upravo u tom filmu Erika je bila djevojčica koju je poljubio Elliott, a glumac Henry Thomas u to je vrijeme izazvao simpatije publike jer je u jednom intervjuu rekao kako ju je morao zbog potreba snimanja dvaput poljubiti, a kao 10-godišnji dječak nije volio djevojčice.

Glumica je nastavila probijati se kroz uloge u serijama i filmovima, a čini se kako je 1989. godina za nju bila najzaposlenija ikada. Te se godine pojavila na naslovnici Playboya, nakon čega je odmah počela dobivati seksi uloge, a nije prošlo dugo dok ju nisu pozvali u "Spasilačku službu". U seriji je glumila tri godine, a publiku je osvojila odmah. Njezina vitka linija i platinasto plava kosa osigurale su joj obožavatelje diljem svijeta, a i kolege su često govorile kako obožavaju raditi s njom zbog njezina nježnog karaktera.

Spetljala se s kolegom sa seta Billyjem Warlockom s kojim je bila i zaručena, a sudeći po napisima medija iz onoga doba, napustila je "Spasilačku službu" jer joj se nije sviđao smjer u kojem sve to ide. Kasnije je i sama potvrdila ta nagađanja. Eriku je u seriji zamijenila Pamela Anderson, a Eleniak je u intervjuima govorila kako je ona savršen izbor za njezinu zamjenu.

Nakon odlaska iz serije velika joj je želja bila glumiti sa Stevenom Seagalom, što joj se ubrzo i ostvarilo. Posljednjih godina ova glumica uspješno drži svoj život daleko od očiju javnosti, a posljednji put se pojavila pred kamerama 2012. godine u filmu "Holiday Spin". Svi su odmah primijetili da je dobila nekoliko kilograma, no na komentare se nije obarizala.

Nakon što je prekinula zaruke s Warlockom, Erika se udala za Philipa Goglija, no nakon šest mjeseci njihov brak se raspao. Na setu filma kojeg je snimala 2001. godine zaljubila se u grad Calgary te je ondje odlučila ostati živjeti, a tamo je upoznala i Rocha Daiglea s kojim je ostala do danas. Par je 2006. godine dobio kćer, a Eleniak je jednom u intervjuu komentirala kako je oduševljena što je postala majka te joj je kćerkica centar svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene